Verslag Makro horecadag 2014

3 november 2014
Verslag Makro horecadag 2014

Vandaag vond in het Makro-filiaal in Vianen de Makro Horecadag plaats. Horeca-ondernemers werden tijdens de dag geïnformeerd over onder
andere de mogelijkheden van kaas, het opleiden van personeel, het reduceren van de personeelskosten en de nieuwe Wet werk en zekerheid die in januari 2015 in werking treedt. Een impressie.

*Wil Leppers geeft masterclass Kaas*
Vol enthousiasme vertelde Wil Leppers over Goudse kaas die niet uit Gouda komt, het verschil tussen harde en zachte kazen en natuurlijk het ideale kaasplankje.



*Mark Tamsma over personeelskosten*
Mark Tamsma ging in op de kosten van personeel en vertelde dat ondernemers met kwalitatief goed personeel vaak meer verdienen.



*Joyce de Graas: trainen van personeel*
Lead by example, herhalen en enthousiasmeren zijn volgens Joyce de belangrijkste zaken bij het trainen van personeel.



*Maarten van Opijnen over wet werk en zekerheid*
Advocaat Van Opijnen ging in op de veranderingen op het gebied van proeftijd en de verkorte duur van tijdelijke contracten.



~Christel Tuin~

Overig nieuws