Vernieuwde Bakker Bart geopend in Groningen

6 juli 2015
Vernieuwde Bakker Bart geopend in Groningen

Onder grote belangstelling is op donderdag 2 juli de Bakker Bart vestiging aan de Grote Markt in Groningen geopend. Hans Nijland, algemeen
directeur van FC Groningen, was aanwezig en hield een wervelende toespraak, voordat hij het roze lint doorknipte en daarmee de winkel officieel opende.

*Nieuwe weg door Bakker Bart ingeslagen*
De winkel is intensief verbouwd en dient na evaluatie van de resultaten tot voorbeeld voor toekomstig te openen en te verbouwen Bakker Bart-winkels elders in Nederland. De officiële openingshandeling startte met een indrukwekkende speech uitgesproken door de algemeen directeur van Bart’s Retail (franchisegever van Bakker Bart) Herbert Schalkwijk. Schalkwijk: "Met de opening zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Deze vernieuwde Bakker Bart winkel wordt de komende tijd uitvoerig gevolgd en daar waar nodig fijngeslepen." Schalkwijk prees de franchisenemers Jeroen en Trijny Bakker voor hun harde werken de afgelopen tijd en bedankte ze voor de intensieve, prettige samenwerking die in korte tijd resulteerde in deze geweldige pilot-winkel.

*Cheque*
Vervolgens inspireerde Hans Nijland de aanwezigen met zijn speech over het neerzetten van prestaties. Na zijn toespraak overhandigden Jeroen en Trijny Bakker een cheque t.w.v. € 500 aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

*De winkel*
De aanwezigen konden vervolgens een kijkje nemen in de compleet vernieuwde winkel.
Tevens was er gelegenheid om in de winkel op de foto te gaan met de KNVB beker. In de compleet vernieuwde winkel is altijd lekker vers, de aangepaste formuleaanpak van Bakker Bart, volledig uitgewerkt. Altijd lekker vers is het resultaat van uitgebreid consumentenonderzoek dat Bakker Bart begin dit jaar liet uitvoeren. Daaruit kwam onder meer naar voren dat de consument - naast een aantal andere elementen - vooral groot belang hecht aan aspecten als vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon.

*Winacties*
Bakker Bart Groningen organiseert ter gelegenheid van de opening in de periode van 2 juli tot en met 6 augustus aanstaande verschillende leuke acties. De gasten krijgen bij besteding van iedere € 7,50 een lot waarmee hij of zij kans maakt op een unieke Bakker Bart-bakfiets. Bij aankoop van de aanbieding van de week, wordt een extra lot aan de klant overhandigd.

Overig nieuws