Verdient jouw lunchroom een 'big smile'?

13 september 2018 | Thijs Jacobs
Verdient jouw lunchroom een 'big smile'?<

Onderaan deze pagina zie je een rijtje met foto’s. Prachtige plaatjes van gelukkige winnaars van de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Inmiddels zijn we alweer toe aan de achtste editie van deze wedstrijd.

Wil je ook zo’n ‘big smile’?

Sta jij de volgende keer in dit rijtje? Dat kan! Tot 5 oktober aanstaande kun je je broodje insturen via onze website, www.lunchroom.nl. Je vindt er een aanmeldformulier, maar je kunt ook een e-mail  sturen met een foto van het broodje, de receptuur, de ingrediënten en de prijs op de kaart. Je kunt deze mail sturen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl.

Voor de winnaar…

De winnaar krijgt niet alleen veel media-aandacht van ons en andere media, maar ook een oorkonde, een schaal, bloemen, champagne, een video van de uitreiking en een personeelstraining. De personeelstraining is een nieuwe prijs, aangeboden door Fuze Tea.

Meedoen

Wil je meer bekendheid, meer omzet, een leuke prijs voor je team en als kers op de taart een big smile op je gezicht? Doe dan mee! Ga naar deze pagina of stuur voor 5 oktober aanstaande een e-mail met je inzending naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl.

Veel succes!

Het team van Lunchroom

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: