Verdient jouw lunchroom een 'big smile'?

13 september 2018 | Thijs Jacobs
Verdient jouw lunchroom een 'big smile'?<

Onderaan deze pagina zie je een rijtje met foto’s. Prachtige plaatjes van gelukkige winnaars van de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Inmiddels zijn we alweer toe aan de achtste editie van deze wedstrijd.

Wil je ook zo’n ‘big smile’?

Sta jij de volgende keer in dit rijtje? Dat kan! Tot 5 oktober aanstaande kun je je broodje insturen via onze website, www.lunchroom.nl. Je vindt er een aanmeldformulier, maar je kunt ook een e-mail  sturen met een foto van het broodje, de receptuur, de ingrediënten en de prijs op de kaart. Je kunt deze mail sturen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl.

Voor de winnaar…

De winnaar krijgt niet alleen veel media-aandacht van ons en andere media, maar ook een oorkonde, een schaal, bloemen, champagne, een video van de uitreiking en een personeelstraining. De personeelstraining is een nieuwe prijs, aangeboden door Fuze Tea.

Meedoen

Wil je meer bekendheid, meer omzet, een leuke prijs voor je team en als kers op de taart een big smile op je gezicht? Doe dan mee! Ga naar deze pagina of stuur voor 5 oktober aanstaande een e-mail met je inzending naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl.

Veel succes!

Het team van Lunchroom

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: