'Van niets, iets kunnen maken'

31 oktober 2012 |
'Van niets, iets kunnen maken'<

"Het liep lekker, het plaatje klopte", aldus Joris Levens, commercieel directeur van Levens Cooking & Baking Plaza. Levens doelt hiermee op het driedaagse evenement Prikkel je Zintuigen.

Vooral inspireren
Van 29 t/m 31 oktober stond het Culinair Pretpark in Gilze in het teken van de zintuigen van de horecaondernemer. Om precies te zijn, het prikkelen van de zintuigen. Naast Levens, zaten Mise en Place en Deli XL ook in de organisatie. Drie dagen lang konden horecaondernemers het evenement gratis bezoeken. "We wilden mensen vooral inspireren. De chef-koks lieten met de producten van Deli XL innovaties zien. Monique Nefkes, de winnares van de Zilveren Champignon, kan heel goed van niets iets maken. Dan ben je heel creatief. Een simpel gerecht, met een mooi rendement wat goed is voor de omzet, lieten we zien", aldus Levens. Zo werd een appeltaartje in een aluminium blikje geserveerd en bedacht Carl Siegert het provinciebroodje met twaalf verschillende varianten. "Daar is over nagedacht", aldus de organisator.

De juiste sfeer
Volgens Levens was er een goede balans tussen de samenwerkende partijen waardoor de beurs 'lekker liep'. "De combinatie met Mise en Place en Deli XL klopte. Ook het licht en het geluid zorgden voor een goede sfeer." Het Culinair Pretpark is op 8 november wederom goed gevuld vanwege de Nationale Petroldag en op 12 november staat het park in het teken van de Nationale Cafetariadag. In het nieuwe jaar wordt op 27 januari 2013 de Bakkersdag georganiseerd.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: