Valet parking voor Amsterdamse horeca

8 april 2015 |
Valet parking voor Amsterdamse horeca<

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek
in Amsterdam uit handen neemt. Een service die toeneemt in populariteit bij de betere horeca in Amsterdam. De gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur die deze veilig parkeert. Aan het einde van het diner wordt de auto weer voorgereden.

Unieke vleesbeleving
?Restauranteigenaar Michiel Deenik blijkt niet alleen goed te zijn met vis, maar weet Amsterdam ook te verrassen met een unieke vleesbeleving. Hij geeft in visrestaurant Visaandeschelde invulling aan zijn passie voor vis, THE ROAST ROOM moet ruimte geven aan Deenik zijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees. Met een brasserie-style restaurant en slagerij op de begane grond en een fine-dining restaurant op de eerste verdieping cree?ert men een ?omgeving waarbinnen alle delen van het dier gebruikt en geserveerd kunnen worden. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kan men genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. Dat is uniek in Amsterdam.

Valet parking
“Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van mijn huidige restaurant een nieuw concept neer te zetten”, aldus Deenik. En net zoals hij al jaren doet bij Visaandeschelde, biedt Deenik ook in zijn nieuwe restaurant gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van valet parking. Een gezellige avond waarbij genoten wordt van heerlijk eten start op die manier niet met de negatieve ervaring van het zoeken naar een parkeerplekje. Gasten kunnen voorrijden op exact dezelfde plek aan het Scheldeplein, waar men nu ook al de auto afgeeft aan de valet parker van D&B The Mobility Group wanneer men bij Visaandeschelde gaat eten.

Kosten vallen mee
?Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group, voegt nog toe: “Een valet parking service wordt vaak gezien als een onbetaalbare luxe voor met name 5-sterren hotels. Echter, deze service is toegankelijker en betaalbaarder dan men veelal denkt, Al voor € 17,50 per avond kunnen gasten van THE ROAST ROOM parkeren inclusief parkeerkosten. Ook bij restaurant Le Garage – die dit jaar haar 25 jarig bestaan viert – en de vele andere horeca locaties waar wij vanuit onze organisatie de valet parking verzorgen is het een succesvol concept gebleken."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: