Valet parking voor Amsterdamse horeca

8 april 2015
Valet parking voor Amsterdamse horeca

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek
in Amsterdam uit handen neemt. Een service die toeneemt in populariteit bij de betere horeca in Amsterdam. De gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur die deze veilig parkeert. Aan het einde van het diner wordt de auto weer voorgereden.

*Unieke vleesbeleving*
?Restauranteigenaar Michiel Deenik blijkt niet alleen goed te zijn met vis, maar weet Amsterdam ook te verrassen met een unieke vleesbeleving. Hij geeft in visrestaurant Visaandeschelde invulling aan zijn passie voor vis, THE ROAST ROOM moet ruimte geven aan Deenik zijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees. Met een brasserie-style restaurant en slagerij op de begane grond en een fine-dining restaurant op de eerste verdieping cree?ert men een ?omgeving waarbinnen alle delen van het dier gebruikt en geserveerd kunnen worden. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kan men genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. Dat is uniek in Amsterdam.

*Valet parking*
“Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van mijn huidige restaurant een nieuw concept neer te zetten”, aldus Deenik. En net zoals hij al jaren doet bij Visaandeschelde, biedt Deenik ook in zijn nieuwe restaurant gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van valet parking. Een gezellige avond waarbij genoten wordt van heerlijk eten start op die manier niet met de negatieve ervaring van het zoeken naar een parkeerplekje. Gasten kunnen voorrijden op exact dezelfde plek aan het Scheldeplein, waar men nu ook al de auto afgeeft aan de valet parker van D&B The Mobility Group wanneer men bij Visaandeschelde gaat eten.

*Kosten vallen mee*
?Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group, voegt nog toe: “Een valet parking service wordt vaak gezien als een onbetaalbare luxe voor met name 5-sterren hotels. Echter, deze service is toegankelijker en betaalbaarder dan men veelal denkt, Al voor € 17,50 per avond kunnen gasten van THE ROAST ROOM parkeren inclusief parkeerkosten. Ook bij restaurant Le Garage – die dit jaar haar 25 jarig bestaan viert – en de vele andere horeca locaties waar wij vanuit onze organisatie de valet parking verzorgen is het een succesvol concept gebleken."

Overig nieuws