Valet parking voor Amsterdamse horeca

8 april 2015 |
Valet parking voor Amsterdamse horeca<

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek
in Amsterdam uit handen neemt. Een service die toeneemt in populariteit bij de betere horeca in Amsterdam. De gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur die deze veilig parkeert. Aan het einde van het diner wordt de auto weer voorgereden.

Unieke vleesbeleving
?Restauranteigenaar Michiel Deenik blijkt niet alleen goed te zijn met vis, maar weet Amsterdam ook te verrassen met een unieke vleesbeleving. Hij geeft in visrestaurant Visaandeschelde invulling aan zijn passie voor vis, THE ROAST ROOM moet ruimte geven aan Deenik zijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees. Met een brasserie-style restaurant en slagerij op de begane grond en een fine-dining restaurant op de eerste verdieping cree?ert men een ?omgeving waarbinnen alle delen van het dier gebruikt en geserveerd kunnen worden. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kan men genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. Dat is uniek in Amsterdam.

Valet parking
“Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van mijn huidige restaurant een nieuw concept neer te zetten”, aldus Deenik. En net zoals hij al jaren doet bij Visaandeschelde, biedt Deenik ook in zijn nieuwe restaurant gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van valet parking. Een gezellige avond waarbij genoten wordt van heerlijk eten start op die manier niet met de negatieve ervaring van het zoeken naar een parkeerplekje. Gasten kunnen voorrijden op exact dezelfde plek aan het Scheldeplein, waar men nu ook al de auto afgeeft aan de valet parker van D&B The Mobility Group wanneer men bij Visaandeschelde gaat eten.

Kosten vallen mee
?Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group, voegt nog toe: “Een valet parking service wordt vaak gezien als een onbetaalbare luxe voor met name 5-sterren hotels. Echter, deze service is toegankelijker en betaalbaarder dan men veelal denkt, Al voor € 17,50 per avond kunnen gasten van THE ROAST ROOM parkeren inclusief parkeerkosten. Ook bij restaurant Le Garage – die dit jaar haar 25 jarig bestaan viert – en de vele andere horeca locaties waar wij vanuit onze organisatie de valet parking verzorgen is het een succesvol concept gebleken."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: