Utrechts restaurant komt met filmmenu en Gouden Kalf tijdens Nederlands Film Festival

19 september 2017 | Roy Spijker

Woensdag 20 september 2017 start het Nederlands Film Festival. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de Nederlandse film het erepodium krijgt dat het verdient. STAN & CO Utrecht viert dit met een eigen première. Gedurende het filmfestival lanceert STAN & CO Utrecht een speciaal filmmenu waar de spraakmakende steak ‘Gouden Kalf’ en drie filmische cocktails - Popcornstar Martini, Gooische Vrouwen en Soldaat van Oranje – de hoofdrol spelen. Gasten krijgen op vertoon van hun filmkaartje 2 filmcocktails voor de prijs van 1.

Bar-restaurant STAN & CO werd in 2013 geopend in Utrecht en is inmiddels uitgegroeid tot een eigenwijze horecaklassieker met een eigentijdse touch. In een stoer industrieel interieurm kunnen gasten gedurende de hele dag en avond terecht voor goed eten en drinken. STAN & CO opent dagelijks haar deuren om 10:00 uur (zondag 11:00 uur) en staat garant voor kwalitatieve koffie, lekkere taartjes, smaakvolle lunch- en dinergerechten, mooie wijnen, verfrissende lokale speciaalbiertjes en goede cocktails.

In de open keuken worden veel gerechten bereidt op de Josper Grill. Deze houtskoolgril zorgt voor een onderscheidende smaak, geur en textuur zonder de authentieke smaak van het product te verliezen. STAN & CO is een begrip onder steakliefhebbers, maar ook gasten met een grote liefde voor vegetarische gerechten en seizoenproducten kunnen hier hun hart ophalen.

Het veelzijdige karakter in het aanbod van het eten en drinken wordt ook weerspiegeld in het interieur. Industriële eyecatchers worden afgewisseld met warme materialen hetgeen een sfeervolle sfeer creëert. De zaak is verdeeld in verschillende zones waardoor er voor iedereen een favoriete plek is te vinden. Zo lenen de hoge tafels zich uitstekend als laptop plek, de sofa’s nodigen uit voor een goed gesprek en de centrale eilandbar is een uitstekende borrellocatie. Het restaurantgedeelte achterin de zaak biedt ruimte voor een intieme diner of een etentje met vrienden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: