Twintigste Anne&Max opent in The Amsterdam Style Outlet in Halfweg

Auteur: redactie
3 november 2020
Twintigste Anne&Max opent in The Amsterdam Style Outlet in Halfweg

Eind november dit jaar opent Anne&Max de grootste horecalocatie in Amsterdam The Style Outlets. The Style wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op minder 10 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam op het moderne Sugar City terrein. Anne&Max pakt deze grote kans met beide handen aan, om ook van deze locatie een huiskamer te maken waar gasten elke dag binnen kunnen komen voor ontbijt, koffie, taart, lunch, namiddag en ook voor het eerst de avond.

Locatie

Met ongeveer 100 winkels met mix van internationale en Nederlandse topmerken in The Style is er voor ieder wat wils. Even bijkomen? Plof neer bij Anne&Max in een grote luie stoel met een grote cappuccino en very vegan club. Liever nog één rondje langs alle winkels? Dat is ook geen probleem; bestel razendsnel zelf via de het QR bestelsysteem en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel wordt gemaakt, zodat je weer verder kan winkelen.

In de nieuwe vestiging in The Style vind je o.a.: 

·       Een QR bestelsysteem waar de gast zelf kan bestellen, hierdoor wacht je nooit lang op je bestelling

·       Een breed assortiment met o.a. verschillende soorten bio warme choco’s, huisgemaakte taarten, heerlijke sandwiches, prachtige wijnen, mooie koffies en dit alles gemaakt met veelal biologische producten en een hoop liefde 

·       Een avondkaart met o.a. verschillende warme bowls

·       Een verkoopkast vol met mooie Anne&Max producten voor thuis. Kies uit de heerlijke kruidige Chai of de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen chocolade.

·       Een speciale parkeerplaats voor buggy’s   

·       Een mini Anne&Max plek waardoor ouders ongestoord hun koffie kunnen drinken

Overig nieuws