Taste of Amsterdam in de startblokken

24 juni 2009 |
Taste of Amsterdam in de startblokken<

Met het neerstrijken van Taste of Amsterdam is Nederland een internationaal food event rijker. Het vierdaagse culinaire festival zal van 25 tot en met 28 juni plaatsvinden in het Amstelpark in Amsterdam. Naast het beste en lekkerste op het gebied van eten en drinken, trakteert Taste haar bezoekers ook op een dynamische belevingswereld, waarin chef-koks de hoofdrol spelen. De vele paviljoens, waaronder het Kook- en Wijn Theater en de ‘Fine Food Market’, de unieke setting en volop entertainment vervolmaken het plaatje. Het internationale taste-concept was eerder al succesvol in Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen en is er nu helemaal klaar voor om ook Nederlandse harten sneller te doen kloppen.
Bezoekers kunnen zich in het ‘Kook Theater’ eindeloos inspireren door fameuze topkoks die ter plaatse de meest exquise gerechten en signature dishes van de toprestaurants bereiden, die voor prijzen variërend tussen de 3,75 euro en 8,75 euro worden aangeboden. Deelnemende restaurants zijn: Restaurant Eau de Vie, Restaurant Elkaar, Restaurant Fifteen, Restaurant Het Bosch, Julius Smart Bites, Restaurant Lute, MOMO Restaurant, Bar & Lounge, Ron Blaauw Restaurant, Restaurant Sophia en Restaurant Vis aan de Schelde.

Bij een bezoek aan het ‘Wijn Theater’ van Wijnkoperij Okhuysen kunnen bezoekers zich laten verleiden door een team van ervaren sommeliers, die met veel passie informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn en de daarbij behorende wijn/spijs combinaties.

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/taste-of-amsterdam-in-de-startblokken/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: