Taste of Amsterdam in de startblokken

24 juni 2009 |
Taste of Amsterdam in de startblokken<

Met het neerstrijken van Taste of Amsterdam is Nederland een internationaal food event rijker. Het vierdaagse culinaire festival zal van 25 tot en met 28 juni plaatsvinden in het Amstelpark in Amsterdam. Naast het beste en lekkerste op het gebied van eten en drinken, trakteert Taste haar bezoekers ook op een dynamische belevingswereld, waarin chef-koks de hoofdrol spelen. De vele paviljoens, waaronder het Kook- en Wijn Theater en de ‘Fine Food Market’, de unieke setting en volop entertainment vervolmaken het plaatje. Het internationale taste-concept was eerder al succesvol in Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen en is er nu helemaal klaar voor om ook Nederlandse harten sneller te doen kloppen.
Bezoekers kunnen zich in het ‘Kook Theater’ eindeloos inspireren door fameuze topkoks die ter plaatse de meest exquise gerechten en signature dishes van de toprestaurants bereiden, die voor prijzen variërend tussen de 3,75 euro en 8,75 euro worden aangeboden. Deelnemende restaurants zijn: Restaurant Eau de Vie, Restaurant Elkaar, Restaurant Fifteen, Restaurant Het Bosch, Julius Smart Bites, Restaurant Lute, MOMO Restaurant, Bar & Lounge, Ron Blaauw Restaurant, Restaurant Sophia en Restaurant Vis aan de Schelde.

Bij een bezoek aan het ‘Wijn Theater’ van Wijnkoperij Okhuysen kunnen bezoekers zich laten verleiden door een team van ervaren sommeliers, die met veel passie informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn en de daarbij behorende wijn/spijs combinaties.

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/taste-of-amsterdam-in-de-startblokken/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: