Fastserviceopleidingen reikt gouden medailles uit

22 oktober 2012
Fastserviceopleidingen reikt gouden medailles uit

Studio A12 in Bunnik stond vandaag in het teken van de gouden winnaars. Fastservice opleidingen reikte mbo-diploma's uit aan bijna 500 deelnemers.

*Geweldige prestaties*
Thema was Fastservice Olympics. Op het openingsfilmpje werd teruggeblikt op de sportprestaties van Nederlandse sporters tijdens de Olympische Spelen in London 2012. Van de overwinningen van het Nederlandse hockeyteam, de snelle race van Ranomi Kromowidjojo, de 'onmogelijke' sprong van Epke Zonderland ging de focus naar de 'gouden' prestaties van de bijna 500 deelnemers aan de fastservice opleidingen. Naast de gediplomeerden waren ook de praktijkbegeleiders, ondernemers en familie aanwezig.



*Improvisatie cabaret*
Na een openingsoptreden van Martin Hurkens (winnaar Holland's Got Talent) sprak Marjolein Reys, directeur human resources McDonald's, de gediplomeerden toe. Zij gaf aan hoe belangrijk het is om een mbo-diploma te behalen en wat je daar mee kunt bereiken in de praktijk. "Ik zie heel veel trotse mensen in de zaal. En ze mogen ook trots zijn. Werken, leren en dan ook nog een diploma halen, is een gigantische prestatie", aldus Reys. De middag werd op een humoristische wijze ingevuld door de heren van MIER, improvisatie cabaret. Jos Muller verzorgde de presentatie.





~Myrtille Vromans~

Overig nieuws