Succesvolle brasserie groeit uit pand

21 februari 2013
Succesvolle brasserie groeit uit pand

Het gaat goed met brasserie Lekker Bijzonder. De horecazaak die in Gemert een begrip is, biedt naast de brasserie ook catering en take a way aan. Het succes van het bedrijf vraagt om een grotere locatie. Verhuizen dus!

*Succesvolle formule*
Een bijzondere brasserie in het hart van het dorp waar gasten in een landelijke ambiance genieten van gerechten en dranken van een gevarieerde kaart met vele lokale producten. Belangrijke rol in deze verwarmende sfeer spelen de werknemers, waarvan een deel een beperking heeft. Onder begeleiding verzorgen zij het warme welkom dat elke gast moet beleven in Lekker Bijzonder. Een formule die aanslaat, gezien het succes van de brasserie, de catering en take away.

*Groter pand*
Wegens het succes zal het restaurant, inclusief de catering en take away in het voorjaar verhuizen naar een groter, monumentaal pand in Gemert. Door de uitbreiding kan het bedrijf in de toekomst grote gezelschappen ontvangen voor bijvoorbeeld een feestje of zakelijke bijeenkomst. Bovendien heeft Lekker Bijzonder hier de mogelijkheid voor een groot terras voor de deur.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws