Succesformule breidt uit

5 mei 2014 |
Succesformule breidt uit<

Dinsdag 29 april is in Ouddorp de nieuwste vestiging van de bekende horecaketen ‘De Beren eetcafés’ officieel geopend door de burgemeester van Goeree-Overflakkee. De nieuwe vestiging is
te vinden in het oude pand van voormalig Old Village, welke tot 2012 aan de Molenweg gevestigd was. In een korte tijd is er flink verbouwd om van het pand een Beren eetcafé te maken; het bekende Berenlogo prijkt aan de gevel, er zit een ruime houten bar in het midden en uiteraard zie je de bekende Beren accessoires terug in het interieur.

Ook toeristen
Het Beren eetcafé Ouddorp hoopt zowel lokale inwoners als toeristen te mogen verwelkomen. “De reacties op de opening van de nieuwe vestiging in Ouddorp overtrof alle verwachtingen! De bewoners van het eiland zijn enthousiast dat het concept eindelijk hun kant op is gekomen en omwonenden hebben ons goed ontvangen. Uiteraard hopen we ook dat de vele toeristen hun weg naar ons eetcafé weten te vinden.” aldus Jean Paul Smits, restaurantmanager van de nieuwe vestiging.

Officiële opening
De burgemeester van Goeree-Overflakkee, mevrouw Ada Grootenboer, was uitgenodigd om het Beren eetcafé officieel te openen. Ze gaf aan trots te zijn op de nieuwe aanwinst voor het eiland. De opening stond ook nog in het teken van het goede doel. Het Beren eetcafé Ouddorp wilde tijdens de opening vooral geen cadeaus of bloemen ontvangen, maar vroegen om een donatie aan Project MinE, een stichting die onderzoek doet naar de oorzaak van ALS. En niet zonder succes, want de burgemeester mocht een cheque van wel 42.500 euro overhandigen aan Bernard Muller, initiatiefnemer van Project MinE.

Succesformule
Bij de Beren eetcafés geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf draaien de Beren hun ‘poot’ niet om. Gasten kunnen daarnaast kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een aspergesoep, een vispannetje en een malse diamanthaas. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

20 eetcafés
Met de opening van de vestiging in Ouddorp zijn er alweer 20 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: