Succesformule breidt uit

5 mei 2014 |
Succesformule breidt uit<

Dinsdag 29 april is in Ouddorp de nieuwste vestiging van de bekende horecaketen ‘De Beren eetcafés’ officieel geopend door de burgemeester van Goeree-Overflakkee. De nieuwe vestiging is
te vinden in het oude pand van voormalig Old Village, welke tot 2012 aan de Molenweg gevestigd was. In een korte tijd is er flink verbouwd om van het pand een Beren eetcafé te maken; het bekende Berenlogo prijkt aan de gevel, er zit een ruime houten bar in het midden en uiteraard zie je de bekende Beren accessoires terug in het interieur.

Ook toeristen
Het Beren eetcafé Ouddorp hoopt zowel lokale inwoners als toeristen te mogen verwelkomen. “De reacties op de opening van de nieuwe vestiging in Ouddorp overtrof alle verwachtingen! De bewoners van het eiland zijn enthousiast dat het concept eindelijk hun kant op is gekomen en omwonenden hebben ons goed ontvangen. Uiteraard hopen we ook dat de vele toeristen hun weg naar ons eetcafé weten te vinden.” aldus Jean Paul Smits, restaurantmanager van de nieuwe vestiging.

Officiële opening
De burgemeester van Goeree-Overflakkee, mevrouw Ada Grootenboer, was uitgenodigd om het Beren eetcafé officieel te openen. Ze gaf aan trots te zijn op de nieuwe aanwinst voor het eiland. De opening stond ook nog in het teken van het goede doel. Het Beren eetcafé Ouddorp wilde tijdens de opening vooral geen cadeaus of bloemen ontvangen, maar vroegen om een donatie aan Project MinE, een stichting die onderzoek doet naar de oorzaak van ALS. En niet zonder succes, want de burgemeester mocht een cheque van wel 42.500 euro overhandigen aan Bernard Muller, initiatiefnemer van Project MinE.

Succesformule
Bij de Beren eetcafés geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf draaien de Beren hun ‘poot’ niet om. Gasten kunnen daarnaast kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een aspergesoep, een vispannetje en een malse diamanthaas. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

20 eetcafés
Met de opening van de vestiging in Ouddorp zijn er alweer 20 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: