Subway opent shop-in-shopzaak

26 juni 2013
Subway opent shop-in-shopzaak

In lunchroom Coffee & More in Heerlen is een nieuw Subway-restaurant geopend. Dit is de eerste shop-in-shopvestiging van de broodjesketen in Nederland. De eigenaren van de zaak hebben dit
concept zelf bedacht zodat de hele ruimte van het pand werd benut.

*Woonboulevard Heerlen*
Lunchroom Coffee & More is gevestigd op de woonboulevard van Heerlen. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Roger Offermanns runt samen met zijn vrouw Ellen de zaak. "Het unieke van deze store is de combinatie met de lunchroom", vertelt Offermanns. "Het staat onze klanten helemaal vrij om hun sub op te eten in de lunchroom Coffee & More, waar ze verder bediend zullen worden." Het koppel is niet onbekend met het merk Subway. Ze exploiteren ook een vestiging in Heerlen en Sittard.

*Locatie van de toekomst*
Voor hun derde Subway restaurant zagen Roger en Ellen in Woonboulevard Heerlen jaren geleden al de ideale voedingsbodem. Toen de locatie vrijkwam, aarzelden ze geen moment. "De potentie is enorm", licht Roger toe. "Qua oppervlakte is dit de grootste woonboulevard van de Benelux, die jaarlijks op vijf miljoen bezoekers kan rekenen. En hierachter ligt nog een industrieterrein en autoboulevard. Kortom, dit is de locatie van de toekomst. Met overigens heel veel gratis parkeerplaatsen."

*Een kick*
Wat het ondernemersechtpaar in de sandwichketen aanspreekt, is het onderdeel uitmaken van een succesvolle formule, maar toch zelf echt ondernemen. "Dat geeft echt een kick", aldus de ondernemer.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws