Subway opent shop-in-shopzaak

26 juni 2013 |
Subway opent shop-in-shopzaak<

In lunchroom Coffee & More in Heerlen is een nieuw Subway-restaurant geopend. Dit is de eerste shop-in-shopvestiging van de broodjesketen in Nederland. De eigenaren van de zaak hebben dit
concept zelf bedacht zodat de hele ruimte van het pand werd benut.

Woonboulevard Heerlen
Lunchroom Coffee & More is gevestigd op de woonboulevard van Heerlen. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Roger Offermanns runt samen met zijn vrouw Ellen de zaak. "Het unieke van deze store is de combinatie met de lunchroom", vertelt Offermanns. "Het staat onze klanten helemaal vrij om hun sub op te eten in de lunchroom Coffee & More, waar ze verder bediend zullen worden." Het koppel is niet onbekend met het merk Subway. Ze exploiteren ook een vestiging in Heerlen en Sittard.

Locatie van de toekomst
Voor hun derde Subway restaurant zagen Roger en Ellen in Woonboulevard Heerlen jaren geleden al de ideale voedingsbodem. Toen de locatie vrijkwam, aarzelden ze geen moment. "De potentie is enorm", licht Roger toe. "Qua oppervlakte is dit de grootste woonboulevard van de Benelux, die jaarlijks op vijf miljoen bezoekers kan rekenen. En hierachter ligt nog een industrieterrein en autoboulevard. Kortom, dit is de locatie van de toekomst. Met overigens heel veel gratis parkeerplaatsen."

Een kick
Wat het ondernemersechtpaar in de sandwichketen aanspreekt, is het onderdeel uitmaken van een succesvolle formule, maar toch zelf echt ondernemen. "Dat geeft echt een kick", aldus de ondernemer.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: