Starbucks opent nieuwe vestiging met grootste terras tot nu toe

20 juni 2019 | Yonne van Geene

Morgen opent Starbucks de deuren van haar nieuwe locatie in Amsterdam aan het Rokin 74. Met de nieuwe winkel brengt Starbucks lokale klanten de bekende koffiehuiservaring waar miljoenen mensen wereldwijd dagelijks van genieten. Het nieuwe café nodigt klanten uit om te ontspannen en een aantal ethisch verantwoorde koffiesoorten van de beste kwaliteit te proeven in een gastvrije en prachtig vormgegeven winkel. Bovendien heeft deze locatie een onweerstaanbare buitenkant: met 64 zitplaatsen heeft de winkel het grootste Starbucks-terras van Nederland.

Christian Gurria, algemeen directeur Alsea Frankrijk & Benelux, zegt: “Wij zijn erg blij dat Alsea haar eerste winkel mag openen in Nederland. We zien veel groeikansen en zijn erg blij en enthousiast dat we deel uit kunnen maken van dit nieuwe hoofdstuk voor het Starbucks-merk in Nederland.”

Nieuw

De winkel beschikt over nieuwe koffieautomaten die zorgen voor een nóg betere smaakbeleving. De koffieautomaten worden lager op de bar geplaatst zodat er meer contact is tussen de klanten en baristas. Daarnaast is de Starbucks locatie op het Rokin een van de weinige locaties in Nederland die de favoriete Nitro Cold Brew verkoopt.

Het hart van Amsterdam

“We zijn erg blij dat we weer een nieuwe locatie in Amsterdam kunnen openen,” zegt Edgar Postma, regiomanager Starbucks Nederland. “Het drukke Rokin, gunstig gelegen in het hart van Amsterdam en op slechts vijf minuten afstand van het Centraal Station, is de perfecte locatie voor de nieuwe winkel. We kijken ernaar uit om de duizenden bezoekers die elke dag binnen komen de ultieme Starbucks-beleving aan te bieden.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: