Starbucks op Hogeschool Ede

30 augustus 2012
Starbucks op Hogeschool Ede

Starbucks en Albron openen op 3 september hun tweede gezamenlijke vestiging bij een onderwijsinstelling. In de Christelijke Hogeschool Ede komt een ‘We Proudly Serve’ Starbucks koffiecorner.

*‘We Proudly Serve’*
De koffiecorner wordt, net als de koffiecorner in de Erasmus Universiteit in Rotterdam, gerealiseerd in samenwerking met cateraar Albron. "Na de succesvolle opening van onze eerste ‘We Proudly Serve’ Starbucks koffiecorner in de Erasmus Universiteit, zijn we verheugd om samen met Albron de locatie in de Christelijke Hogeschool Ede te openen. De opening van deze locatie past binnen onze strategie om de Starbucks Experience te bieden waar onze klanten ons verwachten. We kijken ernaar uit om samen met Albron het Starbucks ‘We Proudly Serve’ concept verder uit te breiden in Nederland", aldus Brandon Woodruff, Director Business Alliances van Starbucks EMEA.

*Populair bij studenten*
De Christelijke Hogeschool Ede is blij met de komst van deze nieuwe koffieformule: "Dat deze koffie populair is, merken we in de enthousiaste reacties van onze studenten op de komst van Starbucks", stelt Henk Langerak, hoofd Huisvesting en Beheer van de school. Albron verwacht veel van deze aanvulling op de dienstverlening: "Uit ervaring op de Erasmus Universiteit, weten we dat deze formule positief wordt ontvangen door studenten. Het productaanbod en de uitstraling sluiten naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. En dat is uiteindelijk wat wij als organisatie nastreven", aldus Marc Verweij, businessmanager Campus bij Albron.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws