Ziekenhuis biedt koffie Starbucks aan

24 januari 2013
Ziekenhuis biedt koffie Starbucks aan

Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam is het eerste ziekenhuis in Nederland met een 'We Proudly Serve' espressobar van Starbucks. De koffiezaak werkt hiervoor samen met cateraar Albron.

*Behoefte van mensen*
Volgend op de eerdere openingen in 2012 op de Erasmus Universiteit en de Christelijke Hogeschool Ede heeft Albron grote verwachtingen van de nieuwe dienstverlening in het ziekenhuis: "Uit ervaring weten we dat deze formule positief wordt ontvangen. Het productaanbod en de uitstraling sluiten naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. En dat is uiteindelijk wat wij als organisatie nastreven", aldus Eric Petit, projectmanager bij Albron.

*Concept van Starbucks*
De We Proudly Serve espressobar is een concept waarin foodservice operators zoals Albron de mogelijkheid hebben om hun productaanbod en klantenervaring te verrijken. Hiervoor levert Starbucks product expertise, service, machines, materialen en training van baristas. De espressobar biedt binnen haar totaal assortiment een uitgebreid aanbod van Starbucks dranken, inclusief 100% Fairtrade premium Starbucks espresso, thee en speciale dranken zoals de Starbucks Frappuccinos.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws