SkyLounge Amsterdam uitverkoren tot het beste terras van Nederland

30 juni 2017 | Roy Spijker

SkyLounge Amsterdam, het rooftop-terras van hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, is door Grey Goose vodka uitgeroepen tot het beste terras van Nederland.

Het Franse vodka-merk is bezig met het samenstellen van een prestigieuze lijst: de Grey Goose World’s Best Terraces. Als meest bijzondere terras van Nederland is SkyLounge Amsterdam uitverkoren. Afgelopen week ontving de SkyLounge Amsterdam ook de publieksprijs bij de verkiezing van de Beste Hotelbar van Amsterdam. De rooftopbar kreeg maar liefst 2.625 stemmen tijdens de hotelbarverkiezing, die voor de vijfde keer werd georganiseerd. Het was de tweede keer dat de SkyLounge Amsterdam door het publiek op één werd gezet. Manager SkyLounge Amsterdam Lisa Bakker: ‘Ons hele team is erg trots om uitgeroepen te zijn als het beste terras van Nederland én de publieksprijs te hebben gekregen voor de beste hotelbar van Amsterdam.’

Rivièra
Ter gelegenheid van de introductie van een nieuwe fles, de Grey Goose Limited Edition Rivièra, is het dakterras van deze populaire hotelbar ingericht in Rivièra-stijl. Dit sluit aan bij het design van deze bijzondere fles: de Bretonse strepen refereren aan de Zuid-Franse mode. Deze Limited Edition is uitgebracht om de origine van het merk te vieren. Eerder werd het terras aan de Nederlandse pers gepresenteerd tijdens een zomers feest en vanaf nu is het voor iedereen te bezoeken.

Zomerse cocktails
De fles is in een beperkte oplage verschenen, maar wordt in Nederland exclusief geschonken bij SkyLounge Amsterdam, op de elfde verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Ook staan er zomerse cocktails op het menu, zoals de Le Grand Fizz met Grey Goose vodka, St-Germain Elderflower Liqueur, soda en limoen of Red & Grey, de premium vodka-cranberry.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Gebruik van convenience is vaak afhankelijk van je volume

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: