Sandwich met paprikapesto en kaas

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Sandwich met paprikapesto en kaas

Ingrediënten (2 personen)

4 dikke sneden biologisch (vloer)brood
2 eetlepels biologische olijfolie
2 biologische rode paprika’s, in blokjes
2 tenen biologische knoflook, fijngehakt
1-2 theelepels biologische paprikapoeder
1 theelepel biologische tijm
biologische versgemalen zwarte peper
25 gram rucola
50 gram biologische belegen kaas, in plakken

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een pan. Schep de paprika, knoflook, paprikapoeder en tijm erdoor. Voeg 2 eetlepels water toe en smoor het geheel afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar. Pureer dit mengsel in een hoge kom met een staafmixer en laat het afkoelen. Bestrijk de sneden brood royaal met de paprikapesto. Verdeel de rucola over twee sneden brood en leg de kaas erop. Leg de andere sneden er met de paprikakant erop. Halveer de sandwiches.

Overig nieuws