Restaurantketen De Beren kiest voor JDE

12 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Restaurantketen De Beren en JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) Professional gaan vanaf oktober een nauwe samenwerking aan. De Beren bestaat inmiddels uit 31 restaurants en 18 bezorgrestaurants verspreid over Nederland. In al deze locaties kunnen gasten straks genieten van Douwe Egberts Espresso en Pickwick Slow Tea.

JDE Professional gaat De Beren adviseren hoe meer rendement uit koffie en thee gehaald kan worden. Een belangrijke doelstelling van De Beren is het investeren in personeel door training en kennisoverdracht, hier biedt JDE Professional als partner de juiste ondersteuning op. Daarnaast gaat de koffiebrander helpen bij het aantrekken van nieuwe gasten en De Beren ondersteunen om de optimalisatieslag te maken in de warme dranken categorie.

Van eetcafé naar horecaketen

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is na meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich thuis voelt. De groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook in de kwaliteit en versheid van de producten. De Beren wil blijven groeien en zich verder uitbreiden over het land. “Intussen kunnen we ons meten met elk willekeurig restaurant, behoudens zaken met sterren of bib gourmands, terwijl onze prijsstelling wel lager is”, aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. “Met de kennis van JDE Professional op het koffie en thee assortiment, maar ook van het activeren van de consument in de buitenshuis markt, willen we samen verder gaan bouwen en zo onze gasten optimaal bedienen.”

“Wij zijn zeer verheugd dat we samen met De Beren deze weg mogen inslaan”, aldus Sander van der Linden, marketing director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “Met onze kennis en inzichten van eindgebruikers bieden we ondernemers toegevoegde waarde en bouwen wij concepten voor en samen met de klant”.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Alles over digitaal ondernemen in je lunchzaak

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je lunchzaak

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Interview
Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets

Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel mensen uit de buurt die gezellig voor een kopje koffie of een praatje komen. We zijn een van de weinige die zo vroeg open zijn in de stad, dus er komen dan o ...

Opening
Dunkin’ opent Pop up Store in Amsterdam The Style Outlet

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Halfweg. Na het succes van de vestigingen die in de overige outlets in Nederland gevestigd zijn kon een Vestiging in de Amsterdamse The Style Outlet niet uitblijven. Trost zijn we dat we in dit mooie project onze nieuwste concept van Dunkin&r ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: