Restaurantketen De Beren kiest voor JDE

12 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Restaurantketen De Beren en JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) Professional gaan vanaf oktober een nauwe samenwerking aan. De Beren bestaat inmiddels uit 31 restaurants en 18 bezorgrestaurants verspreid over Nederland. In al deze locaties kunnen gasten straks genieten van Douwe Egberts Espresso en Pickwick Slow Tea.

JDE Professional gaat De Beren adviseren hoe meer rendement uit koffie en thee gehaald kan worden. Een belangrijke doelstelling van De Beren is het investeren in personeel door training en kennisoverdracht, hier biedt JDE Professional als partner de juiste ondersteuning op. Daarnaast gaat de koffiebrander helpen bij het aantrekken van nieuwe gasten en De Beren ondersteunen om de optimalisatieslag te maken in de warme dranken categorie.

Van eetcafé naar horecaketen

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is na meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich thuis voelt. De groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook in de kwaliteit en versheid van de producten. De Beren wil blijven groeien en zich verder uitbreiden over het land. “Intussen kunnen we ons meten met elk willekeurig restaurant, behoudens zaken met sterren of bib gourmands, terwijl onze prijsstelling wel lager is”, aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. “Met de kennis van JDE Professional op het koffie en thee assortiment, maar ook van het activeren van de consument in de buitenshuis markt, willen we samen verder gaan bouwen en zo onze gasten optimaal bedienen.”

“Wij zijn zeer verheugd dat we samen met De Beren deze weg mogen inslaan”, aldus Sander van der Linden, marketing director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “Met onze kennis en inzichten van eindgebruikers bieden we ondernemers toegevoegde waarde en bouwen wij concepten voor en samen met de klant”.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: