Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

24 oktober 2014 |
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu<

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het
interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende facelift.

Lunch
De opening werd tevens bijgewoond door culinaire- en regionale pers, foodbloggers en horecamensen, die op smakelijke wijze kennismaakten met het vernieuwde restaurant. Hen werd een mooie lunch voorgeschoteld door Tom Boere, die als chef de cuisine de dagelijkse leiding in de keuken op zich neemt.

Sterrenchef
“De keuken van Otium kenmerkt zich door geraffineerde smaken, eerlijke seizoensproducten en een snufje rock-'n-roll”, vertelt Boere, eerder werkzaam bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel. “Zelf noem ik het informeel chique.”

Radisson Blu
Gevestigd in het Radisson Blu Hotel op Park Rijk, te Schiphol-Rijk biedt het restaurant een pure verwenservice in een ontspannen sfeer en comfortabele ambiance. Willem Masseur, voorzitter van Coöperatie Park Rijk, is dan ook enthousiast over de opening van het restaurant. “Het betekent niet alleen een culinaire verrijking voor de regio, Otium is voor mensen die werken op Park Rijk ook een prachtige plek om ’s middags, of ’s avonds na het werk, een heerlijke maaltijd te nuttigen.”

Restaurant Otium is gevestigd aan de Boeingavenue 2 op Schiphol-Rijk en is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Kijk voor meer informatie op www.otium-restaurant.com.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: