Restaurant en scheepswerf werken samen

16 februari 2015 |
Restaurant en scheepswerf werken samen<

Met gasten genieten van culinaire (vis)specialiteiten op een locatie die de authenticiteit en historie van de bottervloot ademt. Een bijzondere ervaring, die
mogelijk is door de samenwerking tussen de Botterwerf en restaurant de Mandemaaker; beiden gevestigd aan de historische haven van Spakenburg.

Passie
Bert van Eijden, eigenaar van restaurant de Mandemaaker en Marco Veenendaal, de nieuwe exploitant van de Botterwerf, vonden elkaar in passie voor het ambacht. Van Eijden: “Met deze samenwerking wordt de authenticiteit van Spakenburg op bijzondere wijze geëtaleerd. We laten gasten kennis maken met de oudst werkende botterwerf van Nederland en met de culinaire (vis-) specialiteiten die restaurant de Mandemaaker biedt. Deze combinatie is binnen de evenementenbranche zeker uniek te noemen en perfect in te zetten voor groepsactiviteiten.”

Arrangementen
Er zijn diverse arrangementen te boeken op De Botterwerf voor zowel zakelijke als particuliere groepen. Van "aangeklede” borrel tot een zeven-gangen-diner. Bert van Eijden: “Deze bijzondere omgeving – tussen de botters en ambachtelijke bedrijvigheid - geeft een extra dimensie aan bijeenkomsten en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring. De locatie biedt mogelijkheden te over voor allerhande bijeenkomsten en ontvangsten. Vanzelfsprekend mogen gasten rekenen op een verzorging op kwalitatief hoog niveau. Wij zijn enthousiast over deze bijzondere samenwerking. Het is de passie voor het ambacht dat ons bindt."

Afgelopen weekend werd de nieuwe samenwerking gepresenteerd, tijdens de kennismakingsbijeenkomst van de nieuwe exploitant van de Botterwerf.

Over De Mandemaaker
Restaurant De Mandemaaker is gelegen in het centrum van Spakenburg, het oude vissersdorp aan de voormalige Zuiderzee. Een dorp met meerdere havens, maar in de oude haven liggen nog steeds oude botters. En om die reden een veel gefotografeerde historische plek, evenals de oude scheepswerf. Een absolute must, omdat daar nog steeds op ambachtelijke wijze botters worden gerepareerd.

Uiteraard staan er visspecialiteiten op de kaart van De Mandemaaker, maar ook voor de vleesliefhebbers heeft zij genoeg te bieden. Het à la carte restaurant en de zalenaccommodatie lenen zich voor zowel grote gezelschappen als voor een intiem diner in kleine kring. Boven het restaurant bevindt zich een professionele kookstudio. De Kookstudio is een ideale plek voor een bijzonder (bedrijfs)uitje of een workshop in het kader van bijvoorbeeld teambuilding. Samen koken en samen eten brengt mensen nu eenmaal makkelijker bij elkaar, inspireert en motiveert.
Gastvrijheid is al meer dan 40 jaar het kenmerk van de Mandemaaker! Ontdek de smaak van Spakenburg in stijl!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: