Puur op Smaak neemt Cityfood over

1 maart 2013 |
Puur op Smaak neemt Cityfood over<

Catering Cityfood is overgenomen door Puur op Smaak. Puur op Smaak is één van de horecazaken van Triade in Lelystad, waar mensen met een beperking werken.

Meer faciliteiten
De overname van Cityfood is voor Puur op Smaak een kans om hun dienstverlening uit te breiden. "Door de uitgebreide faciliteiten in de keuken en de kennis en ervaring van de medewerkers is deze overname een prachtige aanvulling op de diensten van Puur op Smaak", vertelt Patrick Juffermans, manager Horeca van Triade.

Groeien in zelfstandigheid
De keuken en lunchroom van Puur op Smaak bevinden zich in Lelystad. "We hebben hier een prachtig onderkomen waar we het bedrijfsrestaurant runnen. Iedereen kan hier komen lunchen. We hebben iedere dag vers gemaakte broodjes en soep. En nu dus ook catering. Daar leren onze medewerkers enorm veel van. Een prachtig doel waarbij we uiteindelijk voor sommige mensen streven naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt", aldus Juffermans.

Veranderingen
Op dit moment zal er nog niets veranderen aan de werkwijze en het assortiment van Cityfood. De uitstraling van de internetsite wordt stapsgewijs aangepast naar de Puur op Smaak stijl.
Vakblad Lunchroom sprak onlangs met Nancy Bennenk, bedrijfsleidster van lunchroom Tante Truus, ook aangesloten bij Triade. Lees hier de novembereditie van 2012 met het interview.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Van lunch tot dj’s en livemuziek op de vrijdag- en zaterdagavonden: Maggie Blue in Alphen aan den Rijn heeft het allemaal. Sinds 24 juli 2017 zijn de deuren van Maggie Blue geopend. Sindsdien hebben ze erg veel gedaan om uniek te zijn, maar ook aanspreekbaar en inspirerend voor gasten. Mike, (...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: