Puur op Smaak neemt Cityfood over

1 maart 2013 |
Puur op Smaak neemt Cityfood over<

Catering Cityfood is overgenomen door Puur op Smaak. Puur op Smaak is één van de horecazaken van Triade in Lelystad, waar mensen met een beperking werken.

Meer faciliteiten
De overname van Cityfood is voor Puur op Smaak een kans om hun dienstverlening uit te breiden. "Door de uitgebreide faciliteiten in de keuken en de kennis en ervaring van de medewerkers is deze overname een prachtige aanvulling op de diensten van Puur op Smaak", vertelt Patrick Juffermans, manager Horeca van Triade.

Groeien in zelfstandigheid
De keuken en lunchroom van Puur op Smaak bevinden zich in Lelystad. "We hebben hier een prachtig onderkomen waar we het bedrijfsrestaurant runnen. Iedereen kan hier komen lunchen. We hebben iedere dag vers gemaakte broodjes en soep. En nu dus ook catering. Daar leren onze medewerkers enorm veel van. Een prachtig doel waarbij we uiteindelijk voor sommige mensen streven naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt", aldus Juffermans.

Veranderingen
Op dit moment zal er nog niets veranderen aan de werkwijze en het assortiment van Cityfood. De uitstraling van de internetsite wordt stapsgewijs aangepast naar de Puur op Smaak stijl.
Vakblad Lunchroom sprak onlangs met Nancy Bennenk, bedrijfsleidster van lunchroom Tante Truus, ook aangesloten bij Triade. Lees hier de novembereditie van 2012 met het interview.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: