Puur op Smaak neemt Cityfood over

1 maart 2013 |
Puur op Smaak neemt Cityfood over<

Catering Cityfood is overgenomen door Puur op Smaak. Puur op Smaak is één van de horecazaken van Triade in Lelystad, waar mensen met een beperking werken.

Meer faciliteiten
De overname van Cityfood is voor Puur op Smaak een kans om hun dienstverlening uit te breiden. "Door de uitgebreide faciliteiten in de keuken en de kennis en ervaring van de medewerkers is deze overname een prachtige aanvulling op de diensten van Puur op Smaak", vertelt Patrick Juffermans, manager Horeca van Triade.

Groeien in zelfstandigheid
De keuken en lunchroom van Puur op Smaak bevinden zich in Lelystad. "We hebben hier een prachtig onderkomen waar we het bedrijfsrestaurant runnen. Iedereen kan hier komen lunchen. We hebben iedere dag vers gemaakte broodjes en soep. En nu dus ook catering. Daar leren onze medewerkers enorm veel van. Een prachtig doel waarbij we uiteindelijk voor sommige mensen streven naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt", aldus Juffermans.

Veranderingen
Op dit moment zal er nog niets veranderen aan de werkwijze en het assortiment van Cityfood. De uitstraling van de internetsite wordt stapsgewijs aangepast naar de Puur op Smaak stijl.
Vakblad Lunchroom sprak onlangs met Nancy Bennenk, bedrijfsleidster van lunchroom Tante Truus, ook aangesloten bij Triade. Lees hier de novembereditie van 2012 met het interview.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: