Probeer nu GRATIS de botermelange van Debic

26 maart 2019 | redactie

Roomboter geeft een rijkdom aan uw lunchroom die onmiskenbaar is voor het maken van broodjes waar gasten voor terugkomen. Het nadeel van roomboter is dat het niet direct smeerbaar is uit de koeling. Daarvoor is Debic Smeren & Bakken ontwikkeld: een direct smeerbare melange van roomboter en plantaardige vetten. Hiermee heeft deze melange de voordelen van een margarine maar met de smaak van échte roomboter en dus direct te smeren vanuit de koeling. U kunt dit product nu gratis uitproberen door hier te klikken. Het product wordt dan binnen enkele weken bij u geleverd. Debic Smeren & Bakken wordt geleverd in een kuip van 2KG, wat goed is voor het besmeren van zo een 500 boterhammen.

Spreads voor een sandwich met een twist

Een spread op basis van Debic Smeren & Bakken geeft sandwiches een extra dimensie. Een spread is een mengsel van groenten of vruchten, een smaakmaker en boter die wordt gebruikt om allerlei soorten brood mee te besmeren. Ze zijn smeuïg en romig en omdat je veel smaken samen kunt brengen vormen ze samen met het brood het ideale fundament voor je creatie. Het is tegelijkertijd een slimme manier om het aantal handelingen à la minute terug te brengen. Start met brood naar keuze, besmeer royaal met een passende spread en werk af met beleg en garnituur. In vier handelingen creëer je zo een perfect broodje, sandwich of royaal belegde boterham.

Opkloppen voor een lichter resultaat en meer rendement

Naast het feit dat Debic Smeren & Bakken direct is te gebruiken kan het tot bijna twee keer het volume worden opgeklopt. Door het inslaan van lucht wordt het product als lichter ervaren door gasten, dit fijne mondgevoel is een goede eigenschap voor een smeerbare botermelange. Daarnaast zorgt het opkloppen van Debic Smeren & Bakken tot een luchtige substantie ervoor dat het product u meer rendement oplevert.

Verse kruidenboter voor erbij

Boter en kruidenbotermelange zijn een vaste waarde op tafel, ondanks de invloed van de Mediterrane keuken en haar olijfolie is de kruidenbotermelange nog altijd onverminderd populair. Met Debic Smeren & Bakken als basis maak je eenvoudig een superluchtige samengestelde boter, perfect voor bij brood of om in te zetten als afwerking van vlees, gevogelte en vis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Food trends
De culinaire trends van het moment 

Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaurants Awards - in de lekkerste materie. Het culinaire platform analyseerde de 31 favoriete restaurants van topchefs en vond vier trends om van te gaan w...

Economie Achtergronden
CBS: consumptie huishoudens bijna 2 procent hoger

Consumenten hebben in april 1,8 procent meer besteed dan in april 2018, meldt het CBS. De groei is hoger dan in de voorgaande drie maanden. Consumenten hebben in april 2019 vooral meer aan woninginrichting en huishoudelijke apparaten besteed. Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: