Probeer nu GRATIS de botermelange van Debic

26 maart 2019 | redactie

Roomboter geeft een rijkdom aan uw lunchroom die onmiskenbaar is voor het maken van broodjes waar gasten voor terugkomen. Het nadeel van roomboter is dat het niet direct smeerbaar is uit de koeling. Daarvoor is Debic Smeren & Bakken ontwikkeld: een direct smeerbare melange van roomboter en plantaardige vetten. Hiermee heeft deze melange de voordelen van een margarine maar met de smaak van échte roomboter en dus direct te smeren vanuit de koeling. U kunt dit product nu gratis uitproberen door hier te klikken. Het product wordt dan binnen enkele weken bij u geleverd. Debic Smeren & Bakken wordt geleverd in een kuip van 2KG, wat goed is voor het besmeren van zo een 500 boterhammen.

Spreads voor een sandwich met een twist

Een spread op basis van Debic Smeren & Bakken geeft sandwiches een extra dimensie. Een spread is een mengsel van groenten of vruchten, een smaakmaker en boter die wordt gebruikt om allerlei soorten brood mee te besmeren. Ze zijn smeuïg en romig en omdat je veel smaken samen kunt brengen vormen ze samen met het brood het ideale fundament voor je creatie. Het is tegelijkertijd een slimme manier om het aantal handelingen à la minute terug te brengen. Start met brood naar keuze, besmeer royaal met een passende spread en werk af met beleg en garnituur. In vier handelingen creëer je zo een perfect broodje, sandwich of royaal belegde boterham.

Opkloppen voor een lichter resultaat en meer rendement

Naast het feit dat Debic Smeren & Bakken direct is te gebruiken kan het tot bijna twee keer het volume worden opgeklopt. Door het inslaan van lucht wordt het product als lichter ervaren door gasten, dit fijne mondgevoel is een goede eigenschap voor een smeerbare botermelange. Daarnaast zorgt het opkloppen van Debic Smeren & Bakken tot een luchtige substantie ervoor dat het product u meer rendement oplevert.

Verse kruidenboter voor erbij

Boter en kruidenbotermelange zijn een vaste waarde op tafel, ondanks de invloed van de Mediterrane keuken en haar olijfolie is de kruidenbotermelange nog altijd onverminderd populair. Met Debic Smeren & Bakken als basis maak je eenvoudig een superluchtige samengestelde boter, perfect voor bij brood of om in te zetten als afwerking van vlees, gevogelte en vis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: