Probeer nu GRATIS de botermelange van Debic

26 maart 2019 | redactie

Roomboter geeft een rijkdom aan uw lunchroom die onmiskenbaar is voor het maken van broodjes waar gasten voor terugkomen. Het nadeel van roomboter is dat het niet direct smeerbaar is uit de koeling. Daarvoor is Debic Smeren & Bakken ontwikkeld: een direct smeerbare melange van roomboter en plantaardige vetten. Hiermee heeft deze melange de voordelen van een margarine maar met de smaak van échte roomboter en dus direct te smeren vanuit de koeling. U kunt dit product nu gratis uitproberen door hier te klikken. Het product wordt dan binnen enkele weken bij u geleverd. Debic Smeren & Bakken wordt geleverd in een kuip van 2KG, wat goed is voor het besmeren van zo een 500 boterhammen.

Spreads voor een sandwich met een twist

Een spread op basis van Debic Smeren & Bakken geeft sandwiches een extra dimensie. Een spread is een mengsel van groenten of vruchten, een smaakmaker en boter die wordt gebruikt om allerlei soorten brood mee te besmeren. Ze zijn smeuïg en romig en omdat je veel smaken samen kunt brengen vormen ze samen met het brood het ideale fundament voor je creatie. Het is tegelijkertijd een slimme manier om het aantal handelingen à la minute terug te brengen. Start met brood naar keuze, besmeer royaal met een passende spread en werk af met beleg en garnituur. In vier handelingen creëer je zo een perfect broodje, sandwich of royaal belegde boterham.

Opkloppen voor een lichter resultaat en meer rendement

Naast het feit dat Debic Smeren & Bakken direct is te gebruiken kan het tot bijna twee keer het volume worden opgeklopt. Door het inslaan van lucht wordt het product als lichter ervaren door gasten, dit fijne mondgevoel is een goede eigenschap voor een smeerbare botermelange. Daarnaast zorgt het opkloppen van Debic Smeren & Bakken tot een luchtige substantie ervoor dat het product u meer rendement oplevert.

Verse kruidenboter voor erbij

Boter en kruidenbotermelange zijn een vaste waarde op tafel, ondanks de invloed van de Mediterrane keuken en haar olijfolie is de kruidenbotermelange nog altijd onverminderd populair. Met Debic Smeren & Bakken als basis maak je eenvoudig een superluchtige samengestelde boter, perfect voor bij brood of om in te zetten als afwerking van vlees, gevogelte en vis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: