Primeur voor Gastvrij Rotterdam

29 augustus 2013 |
Primeur voor Gastvrij Rotterdam<

Tijdens de opening van de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op maandag 23 september vindt de officiële kick-off richting de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or plaats. De zes finalisten
gaan op 1 oktober de strijd met elkaar aan. De winnaar van de Nederlandse finale mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Stockholm in mei 2014.

Joop Braakhekke
De geselecteerde kandidaten komen op het podium van het Inspiratieplein op de beurs bijeen en worden door Joop Braakhekke, bestuurslid van Bocuse d’Or Nederland, voorgesteld. Vice-voorzitter van Bocuse d’Or Nederland, SVH Meesterkok André van Doorn: "Bocuse d’Or wedstrijden zijn zwaar. Deelname vraagt niet alleen veel tijd en energie om te trainen, maar vooral ook kwaliteit, lef en ambitie. Deze drie eigenschappen zien we terug bij Gastvrij Rotterdam. In zo’n omgeving stellen we graag onze zes talenten voor, die op 1 oktober alles uit de kast gaan halen."

Inschrijven
Wilt u de beurs en deze kick-off bijwonen? "Registreer nu voor uw gratis toegangskaart!":https://registration.n200.com/survey/1sf2dew02asdd/register?actioncode=400327

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: