Pop-up soja & coffee bar

25 november 2014 |
Pop-up soja & coffee bar<

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro
om reizigers heerlijke plantaardige producten 'on the
go' aan te bieden, op ieder moment van de dag. Denk bijvoorbeeld aan Alpro Mild & Creamy met heerlijke toppings, powershakes en de lekkerste Doppio koffies.

Best coffee chain
‘Hortus by Doppio’ is een samenwerking tussen Doppio, winnaar The Best Coffee Chain Benelux 2013 en Alpro, internationaal innovatief marktleider van plantaardige producten, komt nu tot realisatie. “We werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Alpro. Na een aantal inspirerende ontmoetingen is het concept ‘Hortus by Doppio’ geboren. De pop-up store is bedoeld om in te spelen
op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding”, aldus Jonathan Teoh, Doppio Espresso.

On the go
“Met ‘Hortus by Doppio’ spelen we in op de toenemende vraag naar lekkere plantaardige producten
on the go. We doen dit momenteel als met onze “For professionals’ sojadrink die de dag naar baristi
gevonden heeft als gezond alternatief voor zuivel. We laten met ‘Hortus by Doppio’ zien dat Alpro
naast verschillende plantaardige drinks, ook een breed assortiment aan plantaardige variaties op
yoghurt heeft. ‘Hortus by Doppio’ onderscheidt zich door de gast zelf eindeloos te laten variëren met
toppings zoals bijvoorbeeld ambachtelijke granola’s en superfoods”, aldus Erik-Jan van den Brand,
Alpro.

Dagelijkse traktatie
Een bezoekje aan ‘Hortus by Doppio’ wordt een dagelijkse traktatie. Naast verschillende bijzondere koffies, theeën en powershakes, vind je er Alpro’s Mild & Creamy getopt met vers fruit en je eigen powermix. In drie stappen wordt jouw favoriete Top It, Taste It combinatie samengesteld. Met als
basis Mild & Creamy, vers fruit, een powermix van ambachtelijke granola en een sprankelende topping van bijvoorbeeld aardbeien en balsamico. Of ga voor een powermush, een trendy porridge uit de UK - met havermout, granola, kaneel en Alpro sojadrink.

Kom en ervaar ‘Hortus by Doppio’ als jouw one stop shop voor de heerlijkste plantaardige producten
on the go. Graag nodigen we uit voor de officiële opening op dinsdag 2 december (17:00 – 19:00 uur)
op Utrecht Centraal Station en maak als eerste kennis met dit verrassende, nieuwe concept.

Het concept ‘Hortus by Doppio’ loopt tot eind februari 2015, daarna gaat de pop-up store over in een Doppio Espresso to go.

Locatie:
Utrecht Centraal Station
Hoog Catharijne, Radboudkwartier 6 kiosk (schuin tegenover Invito) Openingstijden:
ma – vrij: 07:00 – 19:00
za: 09:00 – 18:00
zo: 10:00 – 17:00
www.doppio-espresso.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: