Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

8 oktober 2015
Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

De Westergasfabriek heeft er vanaf nu een horecalocatie bij. Na een extreem korte aanlooptijd van slechts drie weken heeft pop-up concept
"Gustafson":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/tijdelijk-horecaconcept-in-amsterdam-12086/ zijn deuren geopend. Gustafson, een hotel-café-restaurant, is tijdelijk en heeft zelfs de laatste openingsdag over 12 maanden al aangekondigd.

*Up-en-running*
“Vanaf de eerste minuut dat we de sleutel van het pand kregen zijn we eigenlijk meteen opengegaan. Na een krappe drie weken is het ons al gelukt om de zaak volledig up-en-running te krijgen en hebben wij deze week onze eerste gasten voor diner ontvangen. Een spannende maar hele leuke keuze om bij een pop-upproject anno 2015 letterlijk maar beheerst in het diepe te springen”, aldus Elvira Wilthagen, een van de initiatiefnemers.

*Work in progress*
“We werken samen met verschillende partners die ons helpen om uiteindelijk van Gustafson een bijzonder design platform met een internationale uitstraling te maken. We zijn waar mogelijk nog op zoek naar relevante en zinvolle samenwerkingen en tijdelijke joint promotie partners. We willen laten zien dat je op een hele informele manier een zeer origineel horeca bedrijf kunt runnen”, vertelt Wilthagen. Gustafson is zeven dagen per week geopend. De zaak biedt plaats aan ongeveer 100 gasten.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws