Lunchroomdag dolgelukkig met score

5 april 2013 |
Lunchroomdag dolgelukkig met score<

De organisatie van de Nationale Lunchroomdag is uitermate tevreden over de beoordeling van haar bezoekers. Het communicatiebeleid van vakblad Lunchroom werd zelfs met een 8,1
beoordeeld! De sprekers kregen van de lunchroombranche een 7,7. Ook de workshops van alle deelnemende partners scoorden ruim voldoende en kregen het cijfer 7,7. De gehele dag werd beoordeeld met een 7,9.

Rendementstips zijn populair
De organisatie kijkt zeer tevreden terug op de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag. Het thema van dit jaar 'meer rendement uit uw lunchroom', werd uitstekend goed ontvangen door de branche. Bezoekers kwamen voor innovaties, inspiraties en voor de rendementstips.

Mediapartner en Kenniscentrum
Vakblad Lunchroom is al vijf jaar mediapartner van hét evenement voor de lunchroombranche. Ook dit jaar verzorgde zij het communicatiebeleid. Hoofdredacteur van uw Vakblad Lunchroom Frank Lindner, Mark Tamsma van Horeca Accountancy en Jos Muller projectleider bij Fastservice Opleidingen verzorgden presentaties in het Kenniscentrum. Deze presentaties werden zeer goed ontvangen door de bezoekers. Presentatie gemist? U kunt ze teruglezen in het online dossier dat de redactie voor u heeft bijgehouden.
Workshops zeer goed ontvangen
Deelnemende partijen waren Mocca d’Or, Depa Disposables, Fano, Sligro, Unilever, Levens Cooking & Baking Systems, Lantmännen Unibake, Koppert Cress, Ad van Geloven, Hero, Smit Vis en Huis van Beleg. Alle partijen verzorgden diverse workshops voor de bezoekers. De bezoekers beoordeelden deze demonstraties met een 7,7 en vonden dat er veel innovaties te zien waren.

Vijfde editie
Dit jaar werd de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag georganiseerd. Met een recordaantal inschrijvingen laat de branche zien behoefte te hebben aan een innoverende, specialistische beurs.

Doel voor de ondernemer
Ook in 2014 komt er een Nationale Lunchroomdag. Deze ondernemersdag, speciaal voor de lunchroombranche, zal ook weer met plezier en een hoop toewijding worden georganiseerd. Maar om het allerbelangrijkste doel 'de lunchroomondernemer een inspirerende, innovatieve en informatieve dag te bezorgen', te halen, wordt wederom weer alles uit de kast gehaald om de prachtige beoordeling te behouden met tevreden bezoekers als resultaat.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: