Opening lunchroom PeP in Den Haag

4 mei 2016 |
Opening lunchroom PeP in Den Haag<

De in het voormalige ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gevestigde Horeca Academie opent begin mei lunchroom PeP. PeP is
een leerwerkrestaurant waar altijd plek is voor enkele leerlingen die het vak al doende leren.

Oppepper voor de wijk
De plannen vanuit de gemeente Den Haag om de omgeving van het station Laan van NOI levendiger te maken en de Anna van Hannoverstraat het karakter van een plein te geven, krijgen door de komst van PeP een echte oppepper.

Station
De uitgang van het station Laan van NOI krijgt hierdoor een nieuwe uitstraling. Het is niet alleen meer een plek die je snel voorbij loopt, maar een plek om te zijn en eventueel rustig een krantje te lezen. Daarnaast past de invulling die PeP geeft goed bij de plannen van de gemeente Den Haag om het voormalige ministerie een plek te maken waar studenten, statushouders en start-ups kansen krijgen.

PeP heeft een zonnig terras direct tegenover het station Laan van NOI. Bij PeP kunnen buurtbewoners en werknemers uit de vele omliggende bedrijven terecht voor ontbijt tot en met lunch. In PeP worden er verrassende gerechten zoals een RAW appeltaart en de natural 'redbull' van onder andere bietensap en sechuan cress geserveerd.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: