Opening lunchroom PeP in Den Haag

4 mei 2016
Opening lunchroom PeP in Den Haag

De in het voormalige ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gevestigde Horeca Academie opent begin mei lunchroom PeP. PeP is
een leerwerkrestaurant waar altijd plek is voor enkele leerlingen die het vak al doende leren.

*Oppepper voor de wijk*
De plannen vanuit de gemeente Den Haag om de omgeving van het station Laan van NOI levendiger te maken en de Anna van Hannoverstraat het karakter van een plein te geven, krijgen door de komst van PeP een echte oppepper.

*Station*
De uitgang van het station Laan van NOI krijgt hierdoor een nieuwe uitstraling. Het is niet alleen meer een plek die je snel voorbij loopt, maar een plek om te zijn en eventueel rustig een krantje te lezen. Daarnaast past de invulling die PeP geeft goed bij de plannen van de gemeente Den Haag om het voormalige ministerie een plek te maken waar studenten, statushouders en start-ups kansen krijgen.

PeP heeft een zonnig terras direct tegenover het station Laan van NOI. Bij PeP kunnen buurtbewoners en werknemers uit de vele omliggende bedrijven terecht voor ontbijt tot en met lunch. In PeP worden er verrassende gerechten zoals een RAW appeltaart en de natural 'redbull' van onder andere bietensap en sechuan cress geserveerd.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws