Opening Coffeelicious Den Haag

31 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Al weken wordt er druk verbouwd. Er zijn al heel wat nieuwsgierige mensen geweest die een blik naar binnen hebben geworpen en een enkeling vroeg zelfs of hij echt tot 1 november moest wachten. Gelukkig is het moment nu daar, het folie is van de ramen en de deur is eindelijk van het slot: Coffeelicious Den Haag is geopend!

Familiebedrijf

Aan de Lange Voorhout, tussen statige panden vlakbij Hotel des Indes en Escher in Het Paleis, is vanaf nu de nieuwste vestiging van Coffeelicious te vinden. Hiermee staat de teller voor het in 2012 in Dordrecht begonnen familiebedrijf op vijf.

Het concept blijft gelijk: heerlijke en goed gemaakte koffies, eigen gemaakte taarten, heerlijk genieten van high-tea’s en vooral eerlijke en oprechte gastvrijheid. Een warm welkom voor alle gasten, nu ook in Den Haag. Ook in Den Haag werken alleen maar gecertificeerde barista’s en de taarten die men ook mee naar huis kan nemen worden ook nu gewoon in de winkel bereid. Daarnaast zal men ook terecht kunnen voor heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en ook de Coffeelicious Gift Shop zal een passend plekje krijgen in het prachtige pand.

Tegelijkertijd is deze locatie ook net ietsje anders, afgestemd op de stad en de mensen. In Den Haag is het daarom net ietsje chiquer, maar uiteraard wel geheel in Coffeelicious stijl.

Bewuste keuze

Coffeelicious heeft zeer bewust de keuze gemaakt om haar deuren te openen in Den Haag. Na lang zoeken in Amsterdam werd het ons duidelijk dat de stad 'overhit' is. Toen vervolgens bleek dat de gemeente Den Haag Amsterdam Marketing betaalt om toeristen naar Den Haag te lokken was de keuze al snel gemaakt. Daarnaast is Den Haag een stad dat vooral expats en gezinnen trekt en dat past perfect binnen de Coffeelicious doelgroep.

De eigenaren van de Haagse Coffeelicious zijn Wesley en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht, maar zal wel wekelijks te zien zijn in Den Haag. Joan zal ook iedere week afreizen naar Den Haag in verband met de kwaliteitscontrole, van onder andere de taarten en het concept.  Marc blijft zich bezighouden met de backoffice en Wesley zal ondertussen doorzoeken naar een volgende pand.

De opening valt samen met de lancering van een nieuw concept: het gratis Coffeelicious e-Magazine. Vol met recepten, tips van chef Joan en unieke behind the scenes. Gelinkt aan het Coffeelicious You Tube kanaal, waar je precies kunt zien hoe je de recepten gemakkelijk thuis kunt maken.  Zo beleeft iedereen ook Coffeelicious at Home.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Advertorial
3, 2, 1… Stoof!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kunt maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt het water nog steeds in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourguignon, Vlaamse stove...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
CityTrips
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: