Opening Coffeelicious Den Haag

31 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Al weken wordt er druk verbouwd. Er zijn al heel wat nieuwsgierige mensen geweest die een blik naar binnen hebben geworpen en een enkeling vroeg zelfs of hij echt tot 1 november moest wachten. Gelukkig is het moment nu daar, het folie is van de ramen en de deur is eindelijk van het slot: Coffeelicious Den Haag is geopend!

Familiebedrijf

Aan de Lange Voorhout, tussen statige panden vlakbij Hotel des Indes en Escher in Het Paleis, is vanaf nu de nieuwste vestiging van Coffeelicious te vinden. Hiermee staat de teller voor het in 2012 in Dordrecht begonnen familiebedrijf op vijf.

Het concept blijft gelijk: heerlijke en goed gemaakte koffies, eigen gemaakte taarten, heerlijk genieten van high-tea’s en vooral eerlijke en oprechte gastvrijheid. Een warm welkom voor alle gasten, nu ook in Den Haag. Ook in Den Haag werken alleen maar gecertificeerde barista’s en de taarten die men ook mee naar huis kan nemen worden ook nu gewoon in de winkel bereid. Daarnaast zal men ook terecht kunnen voor heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en ook de Coffeelicious Gift Shop zal een passend plekje krijgen in het prachtige pand.

Tegelijkertijd is deze locatie ook net ietsje anders, afgestemd op de stad en de mensen. In Den Haag is het daarom net ietsje chiquer, maar uiteraard wel geheel in Coffeelicious stijl.

Bewuste keuze

Coffeelicious heeft zeer bewust de keuze gemaakt om haar deuren te openen in Den Haag. Na lang zoeken in Amsterdam werd het ons duidelijk dat de stad 'overhit' is. Toen vervolgens bleek dat de gemeente Den Haag Amsterdam Marketing betaalt om toeristen naar Den Haag te lokken was de keuze al snel gemaakt. Daarnaast is Den Haag een stad dat vooral expats en gezinnen trekt en dat past perfect binnen de Coffeelicious doelgroep.

De eigenaren van de Haagse Coffeelicious zijn Wesley en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht, maar zal wel wekelijks te zien zijn in Den Haag. Joan zal ook iedere week afreizen naar Den Haag in verband met de kwaliteitscontrole, van onder andere de taarten en het concept.  Marc blijft zich bezighouden met de backoffice en Wesley zal ondertussen doorzoeken naar een volgende pand.

De opening valt samen met de lancering van een nieuw concept: het gratis Coffeelicious e-Magazine. Vol met recepten, tips van chef Joan en unieke behind the scenes. Gelinkt aan het Coffeelicious You Tube kanaal, waar je precies kunt zien hoe je de recepten gemakkelijk thuis kunt maken.  Zo beleeft iedereen ook Coffeelicious at Home.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Lunch Opening
23-jarige onderneemster Naomi Jansen opent Vital4Skool in Leek

Op maandag 7 januari opende Naomi Jansen in Leek haar gezonde schoolkantine. Ze is slechts 23 jaar en is nu al een eigen zaak begonnen. Naomi koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om het cateringbedrijf op te zetten. Haar oog viel daarbij op de franchiseformule Vital4Skool. Dat Naomi voor...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: