Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

26 april 2016
Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen
aan de gasten die willen genieten van een ontbijtmenu. De vraag hiernaar groeit volgens de keten namelijk enorm. McDonald’s Twente trapt op 3 mei af met een gratis ontbijtcombi voor iedereen (7 tot 9 uur).

*Liefhebbers*
Steeds meer mensen ervaren het gemak van buiten de deur ontbijten. Het scheelt tijd en creërt een rustmoment voordat de dag met alle hectiek weer begint. Robin Veldt, franchisenemer van de vijf McDonald’s restaurants in Enschede en Hengelo: "Sinds de verruimde openingstijden in het weekend (Restaurant Zuiderval is in het weekend 24 uur open, restaurant Woonplein aan Schuttersveld is vanaf 29 april in de weekenden 24 uur open) zien we dat onze ontbijtmenu’s steeds populairder worden. Liefhebbers zijn mensen die een nachtdienst achter de rug hebben of op weg naar hun werk zijn. Die groep kunnen we nu dagelijks een uitgebreid en gevarieerd ontbijtassortiment aanbieden."

*Uitbreiding van het assortiment*
Speciaal voor de vroege gasten heeft McDonald’s het ontbijtassortiment vergroot met onder meer een McMuffin, scrambled eggs en muesli en vers fruit.

~Christel Tuin~

Overig nieuws