Onmisbare dag voor lunchroomhouders!

11 maart 2011 |
Onmisbare dag voor lunchroomhouders!<

De derde Nationale Lunchroomdag vindt plaats op 21 maart. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dan volgt hieronder nog even waarom u deze dag niet mag missen.

Kleine moeite; veel meer omzet!
Haal meer omzet uit uw zaak. Mark Tamsma van Horeca Accountancy & Advies vertelt u alles over up-selling en cross-selling. Duidelijke adviezen waarmee u direct aan de slag kan. Meer weten? Kom 21 maart naar Gilze!

Rinkelende kassa
Gaan uw lunchroomgerechten als warme broodjes over de toonbank maar zou u toch graag wat meer rendement zien?
Heeft u zich wel eens serieus bezig gehouden met het doorrekenen van uw menukaart? Luister naar de praktische tips van Mark Tamsma en uw zaak rendeert beter. Bepaal van tevoren wat u wilt overhouden en u zult zien dat uw warme broodjes ook een rinkelende kassa opleveren.

Frank Lindner, hoofdredacteur van horecavakblad Lunchroom, weet als geen ander wat de consument op de lunchkaart en in uw zaak verwacht. Lindner doet u alle lunchroomtrends van 2011 uit de doeken, u bent verzekerd van een goede omzet als u deze tips en tricks in praktijk brengt.

Kijk en vergelijk
Het vakblad Lunchroom bestaat bijna 12 jaar. Onder leiding van Frank Lindner presenteren wij u de feiten als het gaat om de prijs van een kopje koffie, broodje kaas, verse soepen en salades. Doe uzelf niet tekort en vergelijk uw cijfers met de resultaten die Lunchroom presenteert.

Collega's onder elkaar
Natuurlijk is deze dag ook zeer geschikt om ervaringen uit te wisselen met collega's. Onder het genot van een gratis lunch en een kop thee kunnen alle ins en outs van een lunchroom runnen aan bod komen. Gewoon kletsen over koetjes en kalfjes mag natuurlijk ook!

Dus, schrijf u nu gratis in! Klik op de niet te missen banner op Lunchroom.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: