Onmisbare dag voor lunchroomhouders!

11 maart 2011 |
Onmisbare dag voor lunchroomhouders!<

De derde Nationale Lunchroomdag vindt plaats op 21 maart. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dan volgt hieronder nog even waarom u deze dag niet mag missen.

Kleine moeite; veel meer omzet!
Haal meer omzet uit uw zaak. Mark Tamsma van Horeca Accountancy & Advies vertelt u alles over up-selling en cross-selling. Duidelijke adviezen waarmee u direct aan de slag kan. Meer weten? Kom 21 maart naar Gilze!

Rinkelende kassa
Gaan uw lunchroomgerechten als warme broodjes over de toonbank maar zou u toch graag wat meer rendement zien?
Heeft u zich wel eens serieus bezig gehouden met het doorrekenen van uw menukaart? Luister naar de praktische tips van Mark Tamsma en uw zaak rendeert beter. Bepaal van tevoren wat u wilt overhouden en u zult zien dat uw warme broodjes ook een rinkelende kassa opleveren.

Frank Lindner, hoofdredacteur van horecavakblad Lunchroom, weet als geen ander wat de consument op de lunchkaart en in uw zaak verwacht. Lindner doet u alle lunchroomtrends van 2011 uit de doeken, u bent verzekerd van een goede omzet als u deze tips en tricks in praktijk brengt.

Kijk en vergelijk
Het vakblad Lunchroom bestaat bijna 12 jaar. Onder leiding van Frank Lindner presenteren wij u de feiten als het gaat om de prijs van een kopje koffie, broodje kaas, verse soepen en salades. Doe uzelf niet tekort en vergelijk uw cijfers met de resultaten die Lunchroom presenteert.

Collega's onder elkaar
Natuurlijk is deze dag ook zeer geschikt om ervaringen uit te wisselen met collega's. Onder het genot van een gratis lunch en een kop thee kunnen alle ins en outs van een lunchroom runnen aan bod komen. Gewoon kletsen over koetjes en kalfjes mag natuurlijk ook!

Dus, schrijf u nu gratis in! Klik op de niet te missen banner op Lunchroom.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: