Nu al 250 winkels in de Benelux voor Domino's

16 november 2016 | Thijs Jacobs
Met de opening vorige week van vestigingen in ’s Gravenzande (NL) en Aalst (BE) staat de teller nu op 250 vestigingen in de Benelux, waardoor de verse producten van Domino’s op steeds meer plekken verkrijgbaar zijn, en tewerkstelling voor 3000 nieuwe personeelsleden wordt gecreëerd.

 

Groei en toekomst Domino’s
In 2016 zijn er al 11 vestigingen in België en zelfs 34 in Nederland geopend. In de laatste maand werden o.a. Sassenheim, Schagen, Katwijk, Nieuw-Vennep en een tweede vestiging in Leiden in Nederland geopend. In België zijn Binche en Aalst de laatste aanwinsten. Landelijke dekking is voor Domino’s van groot belang, omdat op die manier meer mensen kunnen genieten van de warme, verse producten.
Ook Misset Horeca, de onafhankelijke branche vakspecialist en berichtgever, bevestigt dat Domino’s het recept voor explosieve groei gevonden geeft, en erkent Domino’s als snelst groeiende QSR formule (39,5%) in de Horeca top 20.

De CEO van Domino’s Pizza Nederland & België, Andre ten Wolde, is heel blij met de prestaties: “Afgelopen jaar was een recordjaar voor Domino’s Pizza Enterprises. En Nederland trekt het voortouw in Europa, met de hoogste Same Store Sales van het continent. Dat smaakt naar meer”.

Verwachtingen naar boven bijgesteld
Tijdens de aandeelvergadering zijn de verwachtingen daarom formeel naar boven bijgesteld. De groeipotentie van Domino’s in de Benelux blijft onverminderd aanwezig. Om deze groei te combineren met uitstekende service, is groei van het aantal van cruciaal belang. Domino’s heeft daarom de groeiverwachting bijgesteld van 300 naar 400 winkels in Nederland. Samen met België, komt het lange-termijn potentieel van de Benelux zo op 600 winkels. ‘’Ambitieus, maar haalbaar.’’ geeft CEO André ten Wolde aan. ‘’De kracht van onze formule stelt ons in staat zo’n explosieve groei te bewerkstelligen en biedt gigantische kansen voor ons als Domino’s-Team.’’

Zoektocht naar Dominoids
Een positief gevolg van deze enorme groei in Domino’s vestigingen is de impact op tewerkstelling. Gedreven door de groei in vestigingen is Domino’s dit jaar op zoek naar maar liefst 3000 nieuwe winkelmedewerkers, verspreid over heel Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op Dominosjobs.nl. 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: