Nu al 250 winkels in de Benelux voor Domino's

16 november 2016 | Thijs Jacobs
Met de opening vorige week van vestigingen in ’s Gravenzande (NL) en Aalst (BE) staat de teller nu op 250 vestigingen in de Benelux, waardoor de verse producten van Domino’s op steeds meer plekken verkrijgbaar zijn, en tewerkstelling voor 3000 nieuwe personeelsleden wordt gecreëerd.

 

Groei en toekomst Domino’s
In 2016 zijn er al 11 vestigingen in België en zelfs 34 in Nederland geopend. In de laatste maand werden o.a. Sassenheim, Schagen, Katwijk, Nieuw-Vennep en een tweede vestiging in Leiden in Nederland geopend. In België zijn Binche en Aalst de laatste aanwinsten. Landelijke dekking is voor Domino’s van groot belang, omdat op die manier meer mensen kunnen genieten van de warme, verse producten.
Ook Misset Horeca, de onafhankelijke branche vakspecialist en berichtgever, bevestigt dat Domino’s het recept voor explosieve groei gevonden geeft, en erkent Domino’s als snelst groeiende QSR formule (39,5%) in de Horeca top 20.

De CEO van Domino’s Pizza Nederland & België, Andre ten Wolde, is heel blij met de prestaties: “Afgelopen jaar was een recordjaar voor Domino’s Pizza Enterprises. En Nederland trekt het voortouw in Europa, met de hoogste Same Store Sales van het continent. Dat smaakt naar meer”.

Verwachtingen naar boven bijgesteld
Tijdens de aandeelvergadering zijn de verwachtingen daarom formeel naar boven bijgesteld. De groeipotentie van Domino’s in de Benelux blijft onverminderd aanwezig. Om deze groei te combineren met uitstekende service, is groei van het aantal van cruciaal belang. Domino’s heeft daarom de groeiverwachting bijgesteld van 300 naar 400 winkels in Nederland. Samen met België, komt het lange-termijn potentieel van de Benelux zo op 600 winkels. ‘’Ambitieus, maar haalbaar.’’ geeft CEO André ten Wolde aan. ‘’De kracht van onze formule stelt ons in staat zo’n explosieve groei te bewerkstelligen en biedt gigantische kansen voor ons als Domino’s-Team.’’

Zoektocht naar Dominoids
Een positief gevolg van deze enorme groei in Domino’s vestigingen is de impact op tewerkstelling. Gedreven door de groei in vestigingen is Domino’s dit jaar op zoek naar maar liefst 3000 nieuwe winkelmedewerkers, verspreid over heel Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op Dominosjobs.nl. 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: