Nog twee dagen Culinair Pretpark

29 oktober 2012 |
Nog twee dagen Culinair Pretpark<

Nog twee dagen lang kunt u uw zintuigen prikkelen in het Culinair Pretpark in Gilze. Kom langs en keer terug naar uw zaak met een hoop inspiratie en kennis.

Nieuwe smaken en proeven
De belangrijkste boodschap van het evenement is dat u uw zintuigen gaat prikkelen. Hoe? Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Door smaken te proeven waarvan u dacht dat u ze kende, maar door nieuwe presentaties, o.a. verzorgd door Deli XL, anders smaken. Door kennis te maken met het verhaal van Mise en Place om uw focus te blijven volgen en daarbij objectief te zijn. Een evenement waarbij u de kans krijgt om een hoop nieuwe inspiratie op te doen en waarbij u uw zintuigen een kans geeft om zich te blijven ontwikkelingen.

Blijven ondernemen
De drie organiserende bedrijven Deli XL, Mise en Place en Deli XL hebben de handen ineen geslagen en presenteren een culinair evenement waarbij de ondernemer wordt uitgedaagd om te blijven ondernemen. Nieuwsgierig? Bezoek het evenement op 30 en 31 oktober gratis.

Eerste dag succes
De eerste dag van het evenement was op 29 oktober. Een hoop horecaondernemers wisten hun zintuigen te prikkelen, volgden workshops en proefden van de vele gerechten die werden geserveerd. Een dag met inspiratie en momenten waar horecaondernemers in een gemoedelijke sfeer konden praten met professionals uit de branche.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: