Nog twee dagen Culinair Pretpark

29 oktober 2012
Nog twee dagen Culinair Pretpark

Nog twee dagen lang kunt u uw zintuigen prikkelen in het Culinair Pretpark in Gilze. Kom langs en keer terug naar uw zaak met een hoop inspiratie en kennis.

*Nieuwe smaken en proeven*
De belangrijkste boodschap van het evenement is dat u uw zintuigen gaat prikkelen. Hoe? Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Door smaken te proeven waarvan u dacht dat u ze kende, maar door nieuwe presentaties, o.a. verzorgd door Deli XL, anders smaken. Door kennis te maken met het verhaal van Mise en Place om uw focus te blijven volgen en daarbij objectief te zijn. Een evenement waarbij u de kans krijgt om een hoop nieuwe inspiratie op te doen en waarbij u uw zintuigen een kans geeft om zich te blijven ontwikkelingen.

*Blijven ondernemen*
De drie organiserende bedrijven Deli XL, Mise en Place en Deli XL hebben de handen ineen geslagen en presenteren een culinair evenement waarbij de ondernemer wordt uitgedaagd om te blijven ondernemen. Nieuwsgierig? Bezoek het evenement op 30 en 31 oktober gratis.

*Eerste dag succes*
De eerste dag van het evenement was op 29 oktober. Een hoop horecaondernemers wisten hun zintuigen te prikkelen, volgden workshops en proefden van de vele gerechten die werden geserveerd. Een dag met inspiratie en momenten waar horecaondernemers in een gemoedelijke sfeer konden praten met professionals uit de branche.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws