Nieuwe, gezonde soort high tea

5 februari 2016 |
Nieuwe, gezonde soort high tea

Paul Bakker, de oprichter van het succesvolle Baker & Moore concept in Rotterdam, heeft een nieuwe en gezonde manier van 'High Tea'en' ontwikkeld. Het
betreft een Healthy High tea die in het leven is geroepen om te voldoen aan de wensen van de steeds groter wordende groep, die liever geen suiker meer eet en/óf kampen met een gluten- of lactose-allergie.

Groot succes van RAW Tea
De High Tea, beter bekend als de 'Baker's Healthy RAW Tea' is namelijk 100% suikervrij, glutenvrij en lactose-vrij en op aanvraag ook 100% vegan te verkrijgen. Deze gezonde en hippe RAW High Tea blijkt een groot succes en de aanvragen blijven dan ook op grote schaal binnenstromen bij de Rotterdamse onderneming.

Create it yourself
Paul heeft onderzoek gedaan naar een manier hoe mensen die geen suiker eten of kampen met een gluten- en/of lactose- allergie, toch ook kunnen genieten van een heerlijke High Tea. Het is vernieuwend, gezond en het blijkt een groot succes! Baker&Moore heeft inmiddels binnen Rotterdam en omstreken al behoorlijk naam gemaakt en onderscheid zich naast deze High Tea ook met hun speelse 'Create It Yourself' formule.

Adres voor mensen met allergie
In de praktijk blijkt het voor mensen met allergieën namelijk redelijk lastig om ergens wat (lekkers) te eten binnen de horeca. Vandaar dat je bij Baker&Moore naast de RAW Tea ook goed terecht kunt voor glutenvrije sandwiches en diverse suiker/gluten/lactose-vrije gebakjes.

Baker&Moore is nog geen jaar geopend en heeft in Rotterdam en omstreken al aardig haar stempel weten te drukken. De ambitie van Paul is dan ook om binnen 5 jaar Baker&Moore bereikbaar te maken in alle grote steden.
Je vindt Baker&Moore in het centrum van Rotterdam op de Westblaak 147. Kijk voor meer informatie en alles over het concept op www.bakerandmoore.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Fastservice
Wayback Burgers opent haar derde vestiging in Winschoten

Eind maart kondigde Wayback Burgers Nederland de opening van haar tweede vestiging in Nederland en eerste delivery vestiging ter wereld, die gerealiseerd wordt in Tilburg. Op maandag 19 april zal Tilburg geopend worden en daarna trekt de bouwkaravaan door naar het hoge noorden, namelijk naar Winscho ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Achtergronden
8 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Le Stelle, Haren

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een gesprek met ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: