Nieuwe, gezonde soort high tea

5 februari 2016 |
Nieuwe, gezonde soort high tea<

Paul Bakker, de oprichter van het succesvolle Baker & Moore concept in Rotterdam, heeft een nieuwe en gezonde manier van 'High Tea'en' ontwikkeld. Het
betreft een Healthy High tea die in het leven is geroepen om te voldoen aan de wensen van de steeds groter wordende groep, die liever geen suiker meer eet en/óf kampen met een gluten- of lactose-allergie.

Groot succes van RAW Tea
De High Tea, beter bekend als de 'Baker's Healthy RAW Tea' is namelijk 100% suikervrij, glutenvrij en lactose-vrij en op aanvraag ook 100% vegan te verkrijgen. Deze gezonde en hippe RAW High Tea blijkt een groot succes en de aanvragen blijven dan ook op grote schaal binnenstromen bij de Rotterdamse onderneming.

Create it yourself
Paul heeft onderzoek gedaan naar een manier hoe mensen die geen suiker eten of kampen met een gluten- en/of lactose- allergie, toch ook kunnen genieten van een heerlijke High Tea. Het is vernieuwend, gezond en het blijkt een groot succes! Baker&Moore heeft inmiddels binnen Rotterdam en omstreken al behoorlijk naam gemaakt en onderscheid zich naast deze High Tea ook met hun speelse 'Create It Yourself' formule.

Adres voor mensen met allergie
In de praktijk blijkt het voor mensen met allergieën namelijk redelijk lastig om ergens wat (lekkers) te eten binnen de horeca. Vandaar dat je bij Baker&Moore naast de RAW Tea ook goed terecht kunt voor glutenvrije sandwiches en diverse suiker/gluten/lactose-vrije gebakjes.

Baker&Moore is nog geen jaar geopend en heeft in Rotterdam en omstreken al aardig haar stempel weten te drukken. De ambitie van Paul is dan ook om binnen 5 jaar Baker&Moore bereikbaar te maken in alle grote steden.
Je vindt Baker&Moore in het centrum van Rotterdam op de Westblaak 147. Kijk voor meer informatie en alles over het concept op www.bakerandmoore.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: