Nieuwe, gezonde soort high tea

5 februari 2016
Nieuwe, gezonde soort high tea

Paul Bakker, de oprichter van het succesvolle Baker & Moore concept in Rotterdam, heeft een nieuwe en gezonde manier van 'High Tea'en' ontwikkeld. Het
betreft een Healthy High tea die in het leven is geroepen om te voldoen aan de wensen van de steeds groter wordende groep, die liever geen suiker meer eet en/óf kampen met een gluten- of lactose-allergie.

*Groot succes van RAW Tea*
De High Tea, beter bekend als de 'Baker's Healthy RAW Tea' is namelijk 100% suikervrij, glutenvrij en lactose-vrij en op aanvraag ook 100% vegan te verkrijgen. Deze gezonde en hippe RAW High Tea blijkt een groot succes en de aanvragen blijven dan ook op grote schaal binnenstromen bij de Rotterdamse onderneming.

*Create it yourself*
Paul heeft onderzoek gedaan naar een manier hoe mensen die geen suiker eten of kampen met een gluten- en/of lactose- allergie, toch ook kunnen genieten van een heerlijke High Tea. Het is vernieuwend, gezond en het blijkt een groot succes! Baker&Moore heeft inmiddels binnen Rotterdam en omstreken al behoorlijk naam gemaakt en onderscheid zich naast deze High Tea ook met hun speelse 'Create It Yourself' formule.

*Adres voor mensen met allergie*
In de praktijk blijkt het voor mensen met allergieën namelijk redelijk lastig om ergens wat (lekkers) te eten binnen de horeca. Vandaar dat je bij Baker&Moore naast de RAW Tea ook goed terecht kunt voor glutenvrije sandwiches en diverse suiker/gluten/lactose-vrije gebakjes.

Baker&Moore is nog geen jaar geopend en heeft in Rotterdam en omstreken al aardig haar stempel weten te drukken. De ambitie van Paul is dan ook om binnen 5 jaar Baker&Moore bereikbaar te maken in alle grote steden.
Je vindt Baker&Moore in het centrum van Rotterdam op de Westblaak 147. Kijk voor meer informatie en alles over het concept op "www.bakerandmoore.nl.":http://www.bakerandmoore.nl

Overig nieuws