Nieuwe, gezonde soort high tea

5 februari 2016 |
Nieuwe, gezonde soort high tea<

Paul Bakker, de oprichter van het succesvolle Baker & Moore concept in Rotterdam, heeft een nieuwe en gezonde manier van 'High Tea'en' ontwikkeld. Het
betreft een Healthy High tea die in het leven is geroepen om te voldoen aan de wensen van de steeds groter wordende groep, die liever geen suiker meer eet en/óf kampen met een gluten- of lactose-allergie.

Groot succes van RAW Tea
De High Tea, beter bekend als de 'Baker's Healthy RAW Tea' is namelijk 100% suikervrij, glutenvrij en lactose-vrij en op aanvraag ook 100% vegan te verkrijgen. Deze gezonde en hippe RAW High Tea blijkt een groot succes en de aanvragen blijven dan ook op grote schaal binnenstromen bij de Rotterdamse onderneming.

Create it yourself
Paul heeft onderzoek gedaan naar een manier hoe mensen die geen suiker eten of kampen met een gluten- en/of lactose- allergie, toch ook kunnen genieten van een heerlijke High Tea. Het is vernieuwend, gezond en het blijkt een groot succes! Baker&Moore heeft inmiddels binnen Rotterdam en omstreken al behoorlijk naam gemaakt en onderscheid zich naast deze High Tea ook met hun speelse 'Create It Yourself' formule.

Adres voor mensen met allergie
In de praktijk blijkt het voor mensen met allergieën namelijk redelijk lastig om ergens wat (lekkers) te eten binnen de horeca. Vandaar dat je bij Baker&Moore naast de RAW Tea ook goed terecht kunt voor glutenvrije sandwiches en diverse suiker/gluten/lactose-vrije gebakjes.

Baker&Moore is nog geen jaar geopend en heeft in Rotterdam en omstreken al aardig haar stempel weten te drukken. De ambitie van Paul is dan ook om binnen 5 jaar Baker&Moore bereikbaar te maken in alle grote steden.
Je vindt Baker&Moore in het centrum van Rotterdam op de Westblaak 147. Kijk voor meer informatie en alles over het concept op www.bakerandmoore.nl.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Opening Koffie & thee Utrecht
Opent 30ml Coffee Roasters straks vierde vestiging in Utrecht?

Vrijdag 22 februari om 14:00 uur start een crowdfunding-actie, waarmee 30ml haar 4e vestiging in Utrecht wil openen. Het is de bedoeling dat de specialty coffee bar medio april haar deuren opent aan de Nachtegaalstraat 61. Al langere tijd loopt barista Michel Tijdgat rond met het idee om een eige...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Achtergronden Culinair
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

De Nederlandse reserveringswebsite IENS gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Ongeveer de helft van de restaurants verdwijnt daarmee van de website, maar met het oog op de internationale bekendheid van TheFork hoeft dat geen probleem te zijn. IENS was immers een (te) lokaal product. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: