Nieuwe Delifrance opent in Amsterdam

28 april 2016
Nieuwe Delifrance opent in Amsterdam

Met een speciaal op deze dag aangepast menu, is gisteren op Koningsdag in de Amsterdamse Poort de nieuwste vestiging van Délifrance geopend. Eigenaren
Ash Hussain
en Lisa Huijer verwachten vooral rond lunchtijd heel veel gasten voor een heerlijk vers belegde baguette.

"Dit restaurant staat bij uitstek op een locatie voor de zakelijke gast, vanwege de vele kantoren rondom Amsterdamse Poort. Voor de haastige gast is er een ruim Grab & Go assortiment, waar vers bereide broodjes, zoete en hartige producten al voor ze klaarliggen. Zo hebben wij voor iedere gast wat wils." *Warme maaltijden*
Gasten kunnen ook in de zaak terecht voor een warme maaltijd. Een smakelijke boeuf stroganoff, Déliburger, satéschotel met frites of een andere warme specialiteit.

*Locatie*
De vestiging is gelegen aan het Bijlmerplein, op loopafstand van de Amsterdam Arena. Ook bij een evenement rond de Arena kunnen gasten dus even gaan zitten bij Délifrance. Bij zomers weer kunnen ze terecht op het terras.



*Retailassortiment*
Nieuw in dit restaurant is het retailassortiment, waar gasten producten als thee en koffie zoals geserveerd in het restaurant kunnen kopen.

*Vernieuwd concept*
Na de opening van de pilot-store aan de A13 eind 2015 is dit de vijfde vestiging die volgens het vernieuwde concept gebouwd wordt. Eerder werden al nieuwe vestigingen geopend in Oostende en op twee tankstations.

~Christel Tuin~

Overig nieuws