Nieuwe Delifrance opent in Amsterdam

28 april 2016 |

Met een speciaal op deze dag aangepast menu, is gisteren op Koningsdag in de Amsterdamse Poort de nieuwste vestiging van Délifrance geopend. Eigenaren
Ash Hussain
en Lisa Huijer verwachten vooral rond lunchtijd heel veel gasten voor een heerlijk vers belegde baguette.

"Dit restaurant staat bij uitstek op een locatie voor de zakelijke gast, vanwege de vele kantoren rondom Amsterdamse Poort. Voor de haastige gast is er een ruim Grab & Go assortiment, waar vers bereide broodjes, zoete en hartige producten al voor ze klaarliggen. Zo hebben wij voor iedere gast wat wils." Warme maaltijden
Gasten kunnen ook in de zaak terecht voor een warme maaltijd. Een smakelijke boeuf stroganoff, Déliburger, satéschotel met frites of een andere warme specialiteit.

Locatie
De vestiging is gelegen aan het Bijlmerplein, op loopafstand van de Amsterdam Arena. Ook bij een evenement rond de Arena kunnen gasten dus even gaan zitten bij Délifrance. Bij zomers weer kunnen ze terecht op het terras.



Retailassortiment
Nieuw in dit restaurant is het retailassortiment, waar gasten producten als thee en koffie zoals geserveerd in het restaurant kunnen kopen.

Vernieuwd concept
Na de opening van de pilot-store aan de A13 eind 2015 is dit de vijfde vestiging die volgens het vernieuwde concept gebouwd wordt. Eerder werden al nieuwe vestigingen geopend in Oostende en op twee tankstations.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: