Nieuwe culinaire hotspot geopend in Amsterdam-Oost

5 september 2018 | Thijs Jacobs

Wie is Dimitri, dat zullen veel mensen zich afvragen. Dimitri gaf in ieder geval zijn naam aan de allernieuwste food, drink en work space in Amsterdam. In Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark en om de hoek van het Muiderpoort station, vind je vanaf nu namelijk Dimitri’s Amsterdam, een all-day spot waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, dineren en ja, … ook werken. Leuke en aangename bijkomstigheid… Dimitri’s heeft hostess- en modellenbureau Buck Agency onder 1 dak, mensen kijken tijdens het borrelen of eten was nog nooit zo leuk. 

Amsterdam Oost   

Amsterdam Oost is al enige tijd hip en happening. De ene na de andere eigentijdse locatie opent er zijn deuren. De allernieuwste aanwinst aan de East-side is Dimitri’s Amsterdam. Deze all-day spot bevindt zich op de hoek van de Insulindeweg en maakt zijn naam waar: het is er relaxed, je kunt er de hele dag recht, er heerst creativiteit kortom, het ‘buzzt en bruist’. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken en van je bucketlist af te strepen.  

Eten bij de jongste chef van Amsterdam

Bij Dimitri’s Amsterdam staat Ray Drisdale in de keuken, de jongste chef van Amsterdam (22 jaar) en afkomstig van het Okura en Hilton Double Tree. Zijn menukaart is er één om je vingers bij af te likken en biedt een smeltkroes van heerlijke gerechten en bites met een Mediterrane en Arabische inslag. Zo vind je er diverse vega-, vis- en vleesmezzes die je samen kunt delen. Wij noemen een runder tajine, bietenhummus, geroosterde aubergine met saffraanyoghurt. Ook vroege vogels en zoetekauwen kunnen er terecht voor ontbijt met een smoothiebowl en pancakes of een koffie of thee met bananenbrood of een vegan brownie.

Bucketlist 

Naast de goede relaxte sfeer en het lekkere eten en drinken is er nog een reden om een blokje voor om te rijden, namelijk de modellen en hostessen van Buck Agency. Dimitri’s Amsterdam biedt aan niemand minder dan dit recruitment, hostessen en modellenbureau onderdak. En dat heeft een bijkomend voordeel want mensen kijken in deze nieuwe hang-out was nog nooit zo leuk! 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: