Nieuw catering concept SAB

5 november 2012
Nieuw catering concept SAB

SAB Catering introduceert een nieuw lunchconcept. Herkenbare gerechten met Hollandse ingrediënten. "Dat is de gedachte achter SAB-lunchconcept Echt", aldus directeur Hans van Heel.

*Charme van 'echt' product*
Op twee wisselende dagen van de week bereiden cateringmedewerkers op ambachtelijke wijze een Echt-specialiteit. Van Heel: "In de huidige tijd waarin alles steeds sneller, groter en goedkoper moet, gaat de charme van het ‘echte’ product soms verloren. Het commerciëler worden van de cateringmarkt en Het Nieuwe Werken, vereist een flexibele instelling als cateraar. Met Echt zet SAB in op extra verleiding en verrassing voor de lunchgast. Tijd nemen om gasten weer écht te laten genieten van gewone en herkenbare gerechten, die met enthousiasme en smaak zijn bereid. Dat is Echt!"

*Kookworkshops*
De Echt-gerechten worden door eigen productconsulenten ontwikkeld, waarbij zoveel mogelijk gekozen wordt voor seizoensproducten. Cateringbeheerders krijgen een masterclass en kookworkshops om goed voorbereid te zijn op de introductie van Echt op hun locatie. Het concept Echt wordt vanaf nu in fases op alle locaties geïntroduceerd.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws