Nieuw bezorgconcept voor friet

12 december 2018 | redactie

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden.

Friet speelt een grote rol in het aanbod van gerechten die thuisbezorgd worden.  Friet thuis bezorgen is echter wel een uitdaging. Friet wordt immers snel koud en slap…..

De revolutie in thuisbezorging: Hot2HomeTM

Hot2HomeTM is een nieuw bezorgconcept van Lamb Weston/Meijer. Een combinatie van speciaal ontwikkelde friet en een unieke verpakking waardoor de frietjes 20 minuten warm en knapperig blijven. U levert nu dus gegarandeerd dezelfde kwaliteit friet bij de mensen thuis als in uw restaurant of cafetaria.

De friet

De Hot2HomeTM friet is voorzien van een ultradun zetmeel laagje. Dit ultradunne zetmeel laagje zorgt ervoor dat de friet langer warm en knapperig blijft nadat het uit de friteuse komt. Hot2homeTM is verkrijgbaar in de snijmaten 6x6 en 9x9.

De Cup

De gepatenteerde Hot2HomeTM cup zorgt voor een betere ventilatie. Vrijgekomen vocht kan op deze manier uit de cup gehaald worden zodat de friet knapperig blijft tot op het bord van uw klant. De cup is voor verschillende portie groottes leverbaar.

Proberen?

Van 7 tot 10 januari is Lamb Weston/Meijer aanwezig op de Horecava met Hot2HomeTM (hal 8, stand 405) . U kunt daar zelf ervaren dat onze friet 20 minuten warm en knapperig blijft. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen dan komen wij graag in uw restaurant langs om u Hot2HomeTM te laten ervaren. Voor meer informatie en om direct contact op te nemen, bezoek onze website: http://www.hot2home.eu

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: