Nieuw bezorgconcept voor friet

12 december 2018 | redactie

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden.

Friet speelt een grote rol in het aanbod van gerechten die thuisbezorgd worden.  Friet thuis bezorgen is echter wel een uitdaging. Friet wordt immers snel koud en slap…..

De revolutie in thuisbezorging: Hot2HomeTM

Hot2HomeTM is een nieuw bezorgconcept van Lamb Weston/Meijer. Een combinatie van speciaal ontwikkelde friet en een unieke verpakking waardoor de frietjes 20 minuten warm en knapperig blijven. U levert nu dus gegarandeerd dezelfde kwaliteit friet bij de mensen thuis als in uw restaurant of cafetaria.

De friet

De Hot2HomeTM friet is voorzien van een ultradun zetmeel laagje. Dit ultradunne zetmeel laagje zorgt ervoor dat de friet langer warm en knapperig blijft nadat het uit de friteuse komt. Hot2homeTM is verkrijgbaar in de snijmaten 6x6 en 9x9.

De Cup

De gepatenteerde Hot2HomeTM cup zorgt voor een betere ventilatie. Vrijgekomen vocht kan op deze manier uit de cup gehaald worden zodat de friet knapperig blijft tot op het bord van uw klant. De cup is voor verschillende portie groottes leverbaar.

Proberen?

Van 7 tot 10 januari is Lamb Weston/Meijer aanwezig op de Horecava met Hot2HomeTM (hal 8, stand 405) . U kunt daar zelf ervaren dat onze friet 20 minuten warm en knapperig blijft. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen dan komen wij graag in uw restaurant langs om u Hot2HomeTM te laten ervaren. Voor meer informatie en om direct contact op te nemen, bezoek onze website: http://www.hot2home.eu

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Bezorgen
Wat kost bezorgen via Thuisbezorgd?

Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heeft de weg naar de bezorgsites en -apps goed weten te vinden. In het derde kwartaal heeft Just Eat Takeaway, waar Thuisbezorgd toe behoort, een groei va ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: