Multifunctionele Haagse hotspot geopend

1 juli 2015 |
Multifunctionele Haagse hotspot geopend<

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms,
ruimtes voor evenementen en een restaurant én onder een nieuwe naam: BAZAAR OF IDEAS. Deze nieuwste Haagse hotspot is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen gemeente Den Haag, woningbouwcorporatie Staedion en The Student Hotel en is vanaf vandaag open voor buurtbewoners, studenten en (young) professionals.

Koffiebar in Citroënbus
De officiële opening werd verricht door Mariska Eikenaar (directeur WOM), Joris Wijsmuller (wethouder stadsontwikkeling, wonen, duurzaamheid en cultuur), Jaap Uithof (directeur Ontwikkeling Staedion) en Frank Uffen (Directeur Partnerships The Student Hotel). Samen serveerden zij een drankje vanuit een tot koffiebar omgebouwde Citroënbus. Een handeling die symbool staat voor de energie en creativiteit die de bijzondere locatie uitstraalt.



Flexibiliteit
In de BAZAAR OF IDEAS bevinden zich zes flexibel in te delen ruimtes: meeting rooms, een overdekte ‘Winter Garden’ met espressobar, een ‘Catwalk’ en bar-restaurant ‘The Kitchen’. De BAZAAR OF IDEAS vormt hiermee de perfecte plek om te flexwerken of te studeren en is tevens eenvoudig te boeken voor uiteenlopende ontmoetingen en evenementen. Deze nieuwe plek staat geheel in het teken van gemak, inspiratie en flexibiliteit!

Studeren, werken en inspiratie
Frank Uffen van The Student Hotel vertelt: “De BAZAAR OF IDEAS is toegankelijk voor iedereen op zoek naar een mooie plek om te studeren, te werken of een bijeenkomst te hosten. Educatieve instellingen, start-ups, studenten maar ook bedrijven op zoek naar een inspirerende ruimte zullen zich hier thuis voelen.”

Connecting talent
Het vernieuwende concept speelt in op de behoefte van de ruim 30.000 ‘next generation’ studenten in Den Haag, die studeren en leren op een eigentijdse manier: innovatief, ondernemend en internationaal. Connecten staat daarbij centraal: in de traditie van de oosterse markten is de BAZAAR OF IDEAS een ontmoetingsplek voor zowel internationaal als lokaal talent. Een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en co-creatie en kruisbestuivingen tot stand komen tussen buren, bewoners en bezoekers. Kortom een bijzondere plek waar leren, ontmoeten, ontspannen en overnachten (in het naastgelegen The Student Hotel) samenkomen.



Everything you can imagine is real
De Bazaar of Ideas beschikt over vier verschillende Classrooms, elk met een eigen karakter. Met afmetingen tussen de 35 en 45m² en een rijke variëteit aan set-ups, zijn deze rooms geschikt voor (bestuurs)vergaderingen en presentaties met gezelschappen van 4 tot 40 personen. Door het creatieve maar tegelijk ook corporate karakter zijn de Classrooms zowel aantrekkelijk voor een out-of-the-box brainstormsessie als voor een formele meeting. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, zijn de rooms flexibel te combineren tot een oppervlakte van maar liefst 86m².

Wintergarden
Naast de Classrooms biedt de Bazaar de indoor Wintergarden van 284m², compleet met espressobar. Deze stylish ruimte kan worden geboekt voor grotere evenementen, congressen of beurzen, maar zal daarnaast ook open zijn voor student en freelancers. De Catwalk meet 155m² en is geschikt voor zeer uiteenlopend publiek. Wel eens gedacht aan een charity fair, talkshow of eindexamenpresentatie van jouw kunstopleiding? Steel de show op de Catwalk! Last but not least, is ook de Kitchen onderdeel van de Bazaar. Iets te vieren? Van een cocktailparty tot een chique diner - alles is mogelijk.



Wanneer de Kitchen niet geboekt is, ben je als individuele gast, meer dan welkom voor een voedzame lunch of snelle daghap. Iedere ruimte in De Bazaar is volledig uitgerust met hi-speed internet, audio-visuele ondersteuning en opvallende design features. Ook voor food & beverages wordt gezorgd: homemade, uit de eigen ‘Kitchen’. Alles vanaf vandaag te boeken met één simpele druk op de knop!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: