Mooi 'say cheese-moment' voor winnaar

18 juli 2013 |
Mooi 'say cheese-moment' voor winnaar<

Toen Jurgen de Ruijter vorig jaar de titel van Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland won, werd zijn creatie ‘Say Cheese’ immens populair. Ook de burgemeester van Breda is gecharmeerd van
zijn kaascreatie.

Fantastische ervaring
De Ruiter werd onlangs uitgenodigd om voor de burgemeester en de wethouders een lunch te verzorgen. De Ruijter: “Een fantastische ervaring. Je bent direct in contact met de wethouders en de burgemeester. Ze waren zeer geïnteresseerd en complimenteus over het feit dat ik de wedstrijd heb gewonnen.” Vanuit het hele land komen mensen naar Breda, naar 't Stief Kwartierke, om zijn lunchroombroodje te proeven. De wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje is een initiatief van het vakblad voor de lunchroombranche: vakblad Lunchroom.

Word de winnaar van 2013
Wilt u ook kans maken op de titel om het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Doe mee! Stuur het recept en een foto van uw creatie naar "redactie@uitgeverijps.nl" kans op die felbegeerde titel! De winnaar wordt op 7 november bekendgemaakt.

Eisen van de jury
De vakjury let op smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik van beleg, garnering en mondgevoel.
Tot en met 15 augustus kunt u uw recept insturen. Op donderdag 7 november vallen we tussen 12.00 en 13.00 uur ’s middags binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 en overhandigen we de award en de eeuwige roem.

Hoe inzenden?
Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl"
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: