Het thema van de De Nationale Lunchroomdag is 'haal meer rendement uit uw lunchroom'. Smilde Foods speelt hier op in door de workshop 'Meer rendement met salades' aan te bieden.  
*Fooddesigner Lucas de Pruis*
Meer rendement met salades! Dat is het thema van Smilde Foods op de Nationale Lunchroomdag. Toptips voor creatie en presentatie van lunchgerechten gemaakt door fooddesigner Lucas de Pruis. Daarnaast kunt u de vernieuwde broodsalades proeven. Deze bevatten alleen nog natuurlijke kleur- en smaakstoffen. De verbeterde Fano Asperge-hamsalade is vanaf 18 maart ook weer leverbaar.
*Inschrijven*
Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat u inspireren door Smilde Foods. "Schrijf u gratis in":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ en kom langs. Op de website van "De Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ vindt u meer informatie. 
~Myrtille Vromans~
De Pruis maakt rendementsalades
                                                                        21 februari 2013
                                
                                 
                                    
                                                                     
                 
                 
                 
                 
                 
         
         
         
         
                 
                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        