McDelivery gelanceerd in Breda en Tilburg

20 juni 2019 | Yonne van Geene

Vanaf vandaag kunnen gasten in Breda en Tilburg hun favoriete McDonald’s producten bestellen en laten bezorgen via de Uber Eats-app. De dienst is, met deze uitbreiding, beschikbaar in veertien Nederlandse en drie Brabantse steden. 

Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s Nederland is verheugd met de Brabantse uitbreiding: “Met de lancering van McDelivery in Breda en Tilburg maken we deze service nog  breder beschikbaar voor onze gasten. Het zijn twee dynamische steden met veel jongeren, we zijn er dan ook zeker van dat McDelivery in beide steden een groot succes gaat worden." De lancering van McDelivery in Breda en Tilburg is ook een belangrijke stap in het realiseren van de ambitie van McDonald’s om McDelivery beschikbaar te maken in iedere Nederlandse stad met meer dan 100.000 inwoners.

Uitbreiding

Ook Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is blij met de verdere uitbreiding van McDelivery: “Gebruikers bestellen massaal McDonald’s producten via onze app, waar en wanneer ze maar willen. We willen dit graag voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken. Het is fantastisch dat we dat met deze uitbreiding nu ook de Tilburgers en Bredanaren deze mogelijkheid kunnen bieden.”

McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam/Amstelveen. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft, Leiden en Eindhoven. Ook is de dienst vorig najaar nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: