McDelivery breidt uit naar Eindhoven en Rotterdam Zuid

16 mei 2019 | Yonne van Geene

Vanaf vandaag is McDelivery ook beschikbaar in Eindhoven en Rotterdam Zuid. Met McDelivery kunnen gasten hun favoriete McDonald’s producten bestellen en laten bezorgen via de Uber Eats-app. Eindhoven is de elfde Nederlandse stad en de eerste stad in Brabant waar deze dienst wordt aangeboden. In Rotterdam is de dienst sinds september 2017 al in een groot deel van de stad beschikbaar, dit gebied wordt nu verder uitgebreid. 

De uitbreiding van McDelivery naar Eindhoven en Rotterdam Zuid vormen een logische volgende stap in de uitrol van McDelivery in Nederland, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland: “Eindhoven heeft als één van de meest innovatieve steden van het land en een echte studentenstad alle ingrediënten die McDelivery een succes maken. Hetzelfde geldt voor Rotterdam Zuid. We zien dat Rotterdammers de service massaal weten te vinden, op dit succes bouwen we nu voort.” Deze uitbreiding van McDelivery zal zeker niet de laatste zijn, aldus Elshof: “De introductie van McDelivery in Eindhoven en Rotterdam Zuid is een volgende mijlpaal in het succes van deze service, die we uiteindelijk beschikbaar willen maken in alle Nederlandse steden met meer dan 100.000 inwoners.”

Uber Eats

Ook Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is blij met de verdere uitbreiding van McDelivery: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eats-app. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking steeds verder uit kunnen breiden. We hopen in de komende tijd zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om gemakkelijk McDonald’s producten te bestellen via onze app. Waar en wanneer ze maar willen.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Gebruik van convenience is vaak afhankelijk van je volume

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: