Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

11 december 2015 |
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava<

Restaurant MaMa Kelly presenteert zich tijdens de Horecava samen met De Horecafabriek in een pop-up versie van MaMa Kelly waar
gasten van de Horecava kip en kreeft kunnen komen eten, de signature gerechten van het Haagse restaurant. Overigens heeft de MaMa Kelly pop-up een eigen ingang, waardoor ook gasten na sluiting van de beurs kunnen plaatsnemen. MaMa Kelly bedenker Rein Rambaldo zal tijdens de beurs bovendien verschillende masterclasses geven over succesvol ondernemen in de horeca.

300 gasten
Chefkoks IJsbrant Wilbrenninck en Robbert Frans zullen tijdens de Horecava de signaturegerechten bereiden waarbij twee eerlijke en pure producten de absolute hoofdrol spelen: kip en kreeft, ambachtelijk bereid op de houtskoolgrill. Zoals dat ook bij MaMa Kelly in Den Haag het geval is. Er kunnen maar liefst 300 gasten eten, zelfs als de beurs gesloten is. De pop-up versie van MaMa Kelly heeft namelijk een eigen ingang en is tot 23:00 uur geopend. Het pop-up restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor gasten die de Horecava niet bezoeken. Bij lekker eten hoort natuurlijk een drankje en dat kan gerust overgelaten worden aan David Trampe, één van Neerlands beste barmannen. Hij vond bijvoorbeeld de ‘kopstoot’ opnieuw uit en zal tijdens de Horecava de mooiste cocktails bereiden.

Horeca masterclass
MaMa Kelly is voortgekomen uit de creatieve geest van De Horecafabriek, trendsetter op het gebied van horeca interieur en horecaconcepten. Oprichter Rein Rambaldo staat in de wereld van de horeca bekend om zijn jaarlijkse do’s en don’ts op het gebied van hospitality. Samen met Koninklijke Horeca Nederland bedacht hij de Trend Room, een sfeervolle ruimte op de Horecava waar verschillende presentaties, interviews en masterclasses worden gegeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer ‘Van hospitality naar detailhandel en terug’ en ‘het gebruik van pr-bureaus in de horeca’. Daarnaast komen verschillende markante ontwerpers en horecaondernemers aan het woord, waaronder ook Rein Rambaldo zelf. Hij geeft een masterclass met de titel ‘Succes kun je creëren’.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: