MaMa Kelly Amsterdam organiseert hartverwarmende MaMa Cares tijdens kerst

22 december 2017 | Roy Spijker

MaMa Kelly koestert tradities. Ieder jaar organiseert MaMa Kelly in Den Haag de hartverwarmende MaMa Cares. Dit jaar wordt deze traditie ook gelanceerd in Amsterdam onder het mom ’succes hebben is leuk, maar delen zorgt ervoor dat je er ook echt van kunt genieten’. MaMa Cares zorgt ervoor dat degenen die het echt verdienen even flink in het zonnetje worden gezet. 

MaMa Kelly doet hiervoor een oproep aan iedereen die iemand wil voordragen die het echt even nodig heeft. Die de andere kant van de medaille maar al te goed kent en waarbij het simpelweg even niet voor de wind gaat. Of juist aan mensen die wereldkampioen zijn in zichzelf wegcijferen en alleen maar klaar staan voor anderen. Binnen het kader van de kerstgedachte nodigt MaMa Kelly ze graag uit om in de kerstperiode te genieten van een zorgeloos avondje uit. Geheel anoniem, op kosten van MaMa Kelly en zonder strings attached. 

Aanmelden voor MaMa Cares
Mensen kunnen anderen aandragen door een e-mail te sturen met het achterliggende verhaal naar willemien@mama-kelly.nl onder vermelding van MaMa Cares Amsterdam. MaMa Kelly nodigt vervolgens een aantal mensen uit om bij MaMa Kelly Amsterdam even te ontsnappen aan de gang van alledag.

Over MaMa Kelly
’MaMa Kelly is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Na het befaamde restaurant in Den Haag openden ze in november 2017 een tweede spraakmakende zaak in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Het restaurant in Den Haag kenmerkt zich door een stoere, industriele uitstraling en is gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Caballerofabriek. MaMa Kelly Amsterdam heeft als motto ‘pink is not just a color, it’s an attitude’. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast in het elegante en sexy interieur. De interieurs van beide restaurants zijn ontworpen door Rein Rambaldo, tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca.

Signatuurgerechten kip en kreeft
MaMa Kelly is befaamd om haar signatuurgerechten met kip en kreeft. Daarnaast serveert zij heerlijke alternatieven, waaronder een verrassende selectie vegetarische gerechten. De gerechten worden door een enthousiast keukenteam geheel naar eigen recept gemaakt met dagverse producten en ingrediënten, onder leiding van executive chef IJsbrand Wilbrenninck.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: