MaMa Kelly Amsterdam organiseert hartverwarmende MaMa Cares tijdens kerst

22 december 2017 | Roy Spijker

MaMa Kelly koestert tradities. Ieder jaar organiseert MaMa Kelly in Den Haag de hartverwarmende MaMa Cares. Dit jaar wordt deze traditie ook gelanceerd in Amsterdam onder het mom ’succes hebben is leuk, maar delen zorgt ervoor dat je er ook echt van kunt genieten’. MaMa Cares zorgt ervoor dat degenen die het echt verdienen even flink in het zonnetje worden gezet. 

MaMa Kelly doet hiervoor een oproep aan iedereen die iemand wil voordragen die het echt even nodig heeft. Die de andere kant van de medaille maar al te goed kent en waarbij het simpelweg even niet voor de wind gaat. Of juist aan mensen die wereldkampioen zijn in zichzelf wegcijferen en alleen maar klaar staan voor anderen. Binnen het kader van de kerstgedachte nodigt MaMa Kelly ze graag uit om in de kerstperiode te genieten van een zorgeloos avondje uit. Geheel anoniem, op kosten van MaMa Kelly en zonder strings attached. 

Aanmelden voor MaMa Cares
Mensen kunnen anderen aandragen door een e-mail te sturen met het achterliggende verhaal naar willemien@mama-kelly.nl onder vermelding van MaMa Cares Amsterdam. MaMa Kelly nodigt vervolgens een aantal mensen uit om bij MaMa Kelly Amsterdam even te ontsnappen aan de gang van alledag.

Over MaMa Kelly
’MaMa Kelly is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Na het befaamde restaurant in Den Haag openden ze in november 2017 een tweede spraakmakende zaak in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Het restaurant in Den Haag kenmerkt zich door een stoere, industriele uitstraling en is gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Caballerofabriek. MaMa Kelly Amsterdam heeft als motto ‘pink is not just a color, it’s an attitude’. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast in het elegante en sexy interieur. De interieurs van beide restaurants zijn ontworpen door Rein Rambaldo, tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca.

Signatuurgerechten kip en kreeft
MaMa Kelly is befaamd om haar signatuurgerechten met kip en kreeft. Daarnaast serveert zij heerlijke alternatieven, waaronder een verrassende selectie vegetarische gerechten. De gerechten worden door een enthousiast keukenteam geheel naar eigen recept gemaakt met dagverse producten en ingrediënten, onder leiding van executive chef IJsbrand Wilbrenninck.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: