Lezing Van Leeuwen op beurs Venray

19 januari 2012 |
Lezing Van Leeuwen op beurs Venray<

Gastvrijheid lijkt nu al hét woord van 2012 te zijn. Voor horeca ondernemers een manier om onderscheidend te zijn. En dat moet ook, want volgens trendwatcher Hans van Leeuwen komt er een ware kortingsgolf aan. De concurrentieslag om de consument wordt gewonnen door het verschil te maken in prijs en hospitality. En wat kun je daar als ondernemer tegen
doen?

Consument blijft kritisch
Zoek naar inspiratie en innovaties om de gasten optimaal te bedienen. De consument wordt steeds kritischer en is op zoek naar unieke belevenissen. De kernvraag is dan ook hoe zij hun gasten nog meer kunnen verleiden en verrassen, volgens de trendwatcher.

Lezing Hans van Leeuwen
Trendwatcher & Expert in leisure Hans van Leeuwen, sinds kort ook voorzitter van TourPRess, geeft op dinsdag 31 januari tijdens de eerste Recreatie Vakbeurs Venray, een lezing over "Wat zijn de consumenten Trends & Topics van 2012?". Deze eerste Recreatie Vakbeurs Venray vindt plaats op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2012.

Aanmelden voor de lezing
Aanmelden voor de lezing kan via de website pleisureworld.nl
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: