Lezing Van Leeuwen op beurs Venray

19 januari 2012 |
Lezing Van Leeuwen op beurs Venray<

Gastvrijheid lijkt nu al hét woord van 2012 te zijn. Voor horeca ondernemers een manier om onderscheidend te zijn. En dat moet ook, want volgens trendwatcher Hans van Leeuwen komt er een ware kortingsgolf aan. De concurrentieslag om de consument wordt gewonnen door het verschil te maken in prijs en hospitality. En wat kun je daar als ondernemer tegen
doen?

Consument blijft kritisch
Zoek naar inspiratie en innovaties om de gasten optimaal te bedienen. De consument wordt steeds kritischer en is op zoek naar unieke belevenissen. De kernvraag is dan ook hoe zij hun gasten nog meer kunnen verleiden en verrassen, volgens de trendwatcher.

Lezing Hans van Leeuwen
Trendwatcher & Expert in leisure Hans van Leeuwen, sinds kort ook voorzitter van TourPRess, geeft op dinsdag 31 januari tijdens de eerste Recreatie Vakbeurs Venray, een lezing over "Wat zijn de consumenten Trends & Topics van 2012?". Deze eerste Recreatie Vakbeurs Venray vindt plaats op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2012.

Aanmelden voor de lezing
Aanmelden voor de lezing kan via de website pleisureworld.nl
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: