PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

9 oktober 2012 |
PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'<

Op 29 oktober, de eerste dag van het Prikkel je Zintuigen-evenement, lanceert Levens Cooking & Baking Systems, een bijzondere 'enorme innovatie', aldus eigenaar Joris Levens.

Apparatuur Levens
In het Culinair Pretpark waar het Prikkel je Zintuigen-evenement plaats vindt, zal Levens op negen verschillende plaatsen hun professionele apparatuur demonstreren en workshops geven. "We geven bijvoorbeeld een masterclass inductie koken, laten zien wat je allemaal kunt doen met een combisteamer en er is een cursus bake off. In deze cursus laten we innovatieve producten van verschillende bake off leveranciers zien", vertelt Levens.

Klap op de vuurpijl
"We presenteren op 29 oktober een enorme innovatie. Een innovatie die op een professionele manier voedselbereiding gemakkelijker, preciezer, sneller en energiezuiniger maakt", aldus de eigenaar van de keukenleverancier.

Prikkel je Zintuigen
"Het worden drie professionele dagen waarbij bezoekers innovatieve workshops kunnen volgen en daarmee input krijgen voor bijvoorbeeld een nieuwe menukaart en kostenbesparing. Het wordt vooral een dag met diepgang waarbij de bezoeker erg wordt verrast."

Inschrijven en gratis entree
Op 29, 30 en 31 oktober opent de Cooking & Baking Plaza van Levens in Gilze haar deuren voor chef-koks en horecaondernemers uit de hotel-, restaurant-, (eet)café- en cateringbranche. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van dit nieuwste culinaire evenement. Via de inschrijvingstool kunt u zich inschrijven.
Openingstijden
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als horecaondernemer uw zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze.

Bijzondere ontvangst
Zo wordt u al meteen verrast bij binnenkomst door een bijzondere ontvangst. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Deze kennis kunt u vertalen naar innoverende oplossingen in uw horecaonderneming.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: