Winnaar Lekkerste Broodje Horeca 2013

7 januari 2013
Winnaar Lekkerste Broodje Horeca 2013

Kim Delissen heeft met haar creatie 'Alles is Liefde' de titel van Lekkerste Horeca Broodje 2013 gewonnen. "Verse ingrediënten en uiterst lekker. Dit broodje heeft charisma", lichtte Braakhekke toe.

*Nummers twee en drie*
Rik van Kempen eindigde op de tweede plaats met zijn Oosterse Visburger. Sjees Samurai mocht de derde plek in beslag nemen. Dit broodje was gemaakt door Tom van Lopik. Op de Horecava 2013 werden de prijzen uitgereikt. Tv-koks Julius Jaspers en Robert Kranenborg hadden de organisatie in handen.

*Charisma en met liefde*
Joop Braakhekke was uiteindelijk degene die de prijs uitreikte. De kok gaf aan dat dit jaar het niveau wederom hoog ligt: "Ik zit nu 25 jaar in de jury en we hebben echt diepe dalen gekend. De deelnemers klimmen nu echt naar de top toe. Er is een balans in de ingrediënten en wat opvalt is dat iedere creatie ook verse ingrediënten gebruikte." Over het winnende broodje van Delissen vertelde hij dat je kunt zien dat het broodje met passie is gemaakt. "Dit broodje heeft charisma. Het is met liefde gemaakt." De winnares was erg blij met haar trofee.

~Alles is Liefde~


*Foto's:* Marijn Brok

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws