Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Zeist

6 mei 2020 | Thijs Jacobs

De opening hadden ondernemers Cau en Tuyen van Nguyen zich ongetwijfeld anders voorgesteld, zo midden in de coronacrisis. Toch openen ze vandaag met trots de deuren van Kwalitaria De Clomp in het gelijknamige winkelcentrum in Zeist. Het zitgedeelte van het restaurant is gesloten, maar gasten kunnen wel terecht voor afhaal- en bezorgbestellingen. Het grote openingsfeest dat gepland stond kan door de coronamaatregelen niet doorgaan: “Dat houden de gasten nog tegoed.”

Geopend voor afhalen en bezorgen

Men moet nog even geduld hebben om plaats te kunnen nemen in het gloednieuwe restaurant, dat een moderne, gezellige inrichting heeft gekregen met stoere en natuurlijke materialen. Er kan al wel een glimp van het interieur worden opgevangen bij het afhalen van een bestelling. Cau: “We zijn zeven dagen per week geopend en naast afhalen, is het ook mogelijk om online te bestellen en je eten thuis te laten bezorgen.” Met oog op de veiligheid en gezondheid zijn er diverse maatregelen getroffen: “We bezorgen contactloos en voor iedereen die een bestelling komt afhalen hebben we een looproute en een aparte in- en uitgang gecreëerd.”

Voor elk wat wils

Cau is blij dat hij, ondanks de situatie, Zeist nu toch kennis kan laten maken met zijn assortiment: “We hebben voor elk wat wils. Van sappige burgers en complete maaltijden tot snacks, belegde broodjes, salades en een kindermenu; er is aan het hele gezin gedacht. Daarbij kun je bij ons écht lekker eten, want kwaliteit en duurzaamheid staat altijd voorop.” Cau heeft er samen met zijn vrouw, dochter en zoon, die ook in de zaak staan, ontzettend veel zin in: “We hopen dat Kwalitaria De Clomp een waardevolle en gezellige toevoeging is aan het winkelcentrum en kijken ernaar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Columns
Column: warwir

De wirwar van regeltjes met betrekking tot het coronavirus scheppen niet bepaald de duidelijkheid die we zo graag verlangen van de overheid. Zo is de wirwar gepromoveerd tot warwir; zo onduidelijk is de communicatie vanuit de overheid. Werkgeversorganisatie KHN doet zijn best, dat zien we allemaal, ...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: