KHN start serie over ondernemerschap

30 juni 2015 |
KHN start serie over ondernemerschap<

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op KHN.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers vertellen over hun ondernemerservaringen. Vanuit de praktijk vertelt horecaondernemer Harald Droste van Droste’s uit Tubbergen in de eerste aflevering over het thema gastvrijheid. KHN heeft drie afleveringen geproduceerd over gastvrijheid, innovatie en rendement en biercontracten.

Hart van de Horeca
KHN start met drie afleveringen van Hart van de horeca. Daarmee wordt volgens de brancheorganisatie ervaring opgedaan met een nieuwe manier van communiceren met de horecaondernemers. Zij vertellen over hun succes in het ondernemerschap en informeren en inspireren hiermee volgens KHN hun collega-horecaondernemers. De afleveringen worden gepresenteerd door Gerlof Bos, duren tussen de 10 en 15 minuten en in elke aflevering staat één thema centraal. De tweede aflevering gaat over innovatie en rendement en is te zien vanaf 7 juli. De derde aflevering gaat over biercontracten en is te zien vanaf 23 juli.

Over Droste’s (Tubbergen)
In 1928 is de opa van Harald Droste begonnen met een klein café met kruidenierswinkeltje genaamd De Viersprongglas. De vader van Harold nam dit begin jaren '60 over en begon met zijn vrouw een succesvol restaurant naast het café en in 1976 werden aan het bedrijf 10 hotelkamers toegevoegd. In 1990 neemt Harold het stokje van zijn ouders over en brengt direct een aantal veranderingen aan in het bedrijf. Na een paar jaar gooit hij het roer om en volgt hij alles wat zijn gevoel hem ingeeft. Gasten waarderen zijn visie en werkwijze, waardoor Droste’s al lang succesvol is.

Bekijk de trailer op de site van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: