Jamie’s Italian Nederland opent tweede restaurant

14 november 2016 | Thijs Jacobs

Jamie’s Italian Nederland kondigt met trots de opening van het tweede restaurant in Nederland aan. Dit restaurant zal in het voorjaar van 2017 worden geopend in het Sijthoff gebouw, gelegen in de binnenstad van Den Haag. Jamie’s Italian Nederland is onderdeel van Italian Food Concepts, de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Duitsland.

Jamie Oliver zegt: “I’m very excited that we are going to have a second Jamie’s Italian in the Netherlands, this time in the cosmopolitan city of The Hague. The city fuses nationalities and tastes and I’m looking forward to bringing the rustic, family approach to Italian food we offer and mixing it up with some great flavours from local artisan Dutch food suppliers”.

Naast Jamie Oliver is ook de gemeente Den Haag enthousiast over de komst van Jamie’s Italian “Ik juich de komst van Jamie’s Italian van harte toe; de vestiging verhoogt de aantrekkelijkheid van de binnenstad. Jamie’s vernieuwende concept past binnen onze horecavisie en schept werkgelegenheid.” Aldus wethouder Klein.

Italiaanse gerechten

Jamie’s Italian is opgericht in 2008 door Jamie Oliver en zijn mentor Gennaro Contaldo. De restaurantgroep is geliefd over heel de wereld voor zijn relaxte, gezinsvriendelijke sfeer en rustieke Italiaanse gerechten. Alle producten die gebruikt gaan worden bij Jamie’s Italian Den Haag hebben hoge welzijnsnormen, zijn vers, seizoensgebonden en van de beste lokale leveranciers. Deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italian Food Concepts. Zij opende in oktober 2015 het eerste Jamie's Italian restaurant in Nederland gelegen in de Markthal Rotterdam. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: